Sparťané se vrací zpět do ostrých zápasů, Ostrava doma a Brno venku

Po dvou odložených utkáních proti Pardubicím a Bohemians se Sparťané vrací do nabitého programu, o víkendu nastoupí doma proti Ostravě a v neděli míří tým Ondřeje Kašpárka na půdu Hattricku Brno.

Muži A | 19. leden 2021
Sparťané se vrací zpět do ostrých zápasů, Ostrava doma a Brno venku

V posledním utkání proti Ostravě se Sparťanům nepodařilo bodovat. Ve velmi těžkém a vyrovnaném utkání se Sparta dvakrát dotahovala a za vyrovnaného stavu 3:3 tíženou střelu na 4:3 trefila právě Ostrava, která ze standardní situace zlomila zápas na svou stranu a Spartu po konečném výsledku 4:3 poslala zpět domu bez jediného bodu. V domácím utkání bude mít Sparta příležitost porážku opětovat. Aktuálně se Ostrava nachází na pátém místě, Sparta drží sedmou příčku a vzájemný duel tak může zapříčinit rychlou výměnu míst. Utkání začíná v sobotu 23.1. od 15:00 v UNYP ARENĚ. Program pro diváky bude opět bohatý, zápas budete moci sledovat na tvcom.cz, kde vám nabídneme komentované utkání, zápasové rozhovory s hráči nebo také tradiční online soutěž o mikinu našeho partnera University of New York in Prague.

První vzájemné utkání Sparty a Hattricku lépe dopadlo pro Spartu, která na domácím hřišti zvládla utkání v poměru 5:4. I přes to, že aktuálně patří Brnu jedenácté místo v tabulce, ambice týmu dostat se mezi top 8 týmů Superligy a zahrát si tak play-off jsou vysoké, proto Spartu v Brně nečeká nic jednoduchého. Utkání v Brně začíná v neděli 24.1. od 17:00. Utkání budete moci opět sledovat na tvcom.cz

ACEMA Sparta Praha - FBC ČPP Ostrava: online bulletin

Těšíme se na vaši podporu u obrazovek!

Dále čtěte