Spolupráce s florbalisty ACEMA Sparta Praha si vážíme, říká pan Douša, majitel Kozlovny Na ráně

Florbalový klub AC Sparta Praha navázala partnerství s Kozlovnou Na ráně. ,,Partnerství mezi florbalovým klubem AC Sparta Praha a Kozlovnou Na ráně z největší části spočívá v přípravě občerstvení na venkovní utkání našeho ,,A“ týmu. Mužský ,,A“ tým Sparty obdrží na každé výjezdní utkání krabičky s vydatným jídlem na cestu,“ říká k úvodu spolupráce provozní manažer Daniel Wetheim. Spolupráce ale nespočívá pouze v této oblasti.

Klubové zprávy | 18. prosinec 2019
Spolupráce s florbalisty ACEMA Sparta Praha si vážíme, říká pan Douša, majitel Kozlovny Na ráně

,,Jelikož Kozlovna Na ráně leží u stanice metra Českomoravská poblíž UNYP ARENY, kde často pořádáme mládežnické kempy a turnaje, bude to právě Kozlovna Na ráně, kde budeme pro naše mládežníky zajišťovat stravu při konání těchto eventů,“ říká k partnerství Daniel Wertheim.

Sparta si partnerství s místní Kozlovnou velmi cení. ,,Jsme za tento typ partnerství velmi rádi a musím za to poděkovat majiteli Kozlovny panu Liboru Doušovi se kterým jsme partnerství vymysleli a díky skvělé domluvě můžeme nyní jisté věci realizovat. ,,I my si spolupráce s florbalisty ACEMA Sparta Praha velmi vážíme. Jsme rádi, že pomáháme sportu, který má velký rozvojový potenciál a okolo kterého cítíme nadšení zúčastněných i čisté sportovní prostředí, které se z ,,velkých" sportů trochu vytratilo," říká ke spolupráci majitel Kozlovny Na ráně pan Libor Douša.

Kozlovna Na ráně myslí také na florbalové fanoušky. V průběhu domácích zápasů budou moci fanoušcic Sparty soutěžit o poukazy do Kozlovny Na ráně v průběhu mužského ,,A“ týmu. ,,S panem Doušou jsme domluveni, že na vybrané domácí utkání mužského ,,A“ týmu, uspořádáme soutěž o dárkové vouchery do Kozlovny, fanoušci se tedy mají na co těšit,“ říká Daniel Wertheim. 

Více o Kozlovně Na ráně můžete najít ZDE

Dále čtěte