O první body v roce 2020 Sparta zabojuje v Pardubicích

Vánoce jsou pryč, s ní i zápasová pauza Superligy. V sobotu 4. ledna jede tým z Podvinného Mlýna, který zakončil rok 2019 na čtvrtém místě, pro další body do Pardubic. Bude bodový vstup do roku 2020 stejně úspěšný jako závěr roku 2019, kdy Sparta nadělila Tatranu celkem 11 branek a vyhrála v poměru 11:6?

Muži A | 3. leden 2020
O první body v roce 2020 Sparta zabojuje v Pardubicích

První vzájemné utkání letošního ročníku Superligy odehrála Sparta proti Pardubicícm v Kutné Hoře, kde šli Sparťané rychle do vedení, bohužel ale díky nekoncentrovanosti pražského celku se Pardubice dostaly do těsného vedení 3:2 a Sparta musela ještě skóre otáčet, to se povedlo, kdy Sparťané dotáhli utkání do výsledku 5:3. ,,Za stavu 2:0 pro nás jsme si mysleli, že to asi půjde samo, polevili jsme jak v morálce tak nasazení. Zápas se zlomil po druhé přestávce, kdy jsme se dostali zpět do svého režimu," nechal se slyšet útočník Matěj Pruner po prvním letošním duelu proti Pardubicím. 

Utkání začíná v sobotu 4. ledna od 18:00 v SH Dašická Pardubice.

První domácí utkání letošního roku čeká na Spartu už v neděli 19. ledna, kdy do UNYP ARENY na Podvinný Mlýn v 17:00 zavítá FBC Liberec.

Dále čtěte