PREVIEW | ,Očekáváme kvalitní, vyrovnaný zápas, kde může rozhodnout každá chyba," říká Lukáš Ujhelyi

A tým, který momentálně ztrácí na vedoucí Mladou Boleslav jediný bod, vyjíždí na půdu loňského mistra s cílem okrást jej o velmi důležité body v závěrečné části základní části sezony. Souboj o první místo vypukne v neděli přesně v 17:00.

15. únor 2019
PREVIEW | ,Očekáváme kvalitní, vyrovnaný zápas, kde může rozhodnout každá chyba,

Tým vedený kapitánem Milanem Garčarem v novém roce ukazuje svůj potenciál a sílu, jediným klopítnutím bylo poslední utkání, ve kterém si Sparta připsala bod za prohru v prodloužení s Vítkovicemi, nicméně i tento zápas ukázal jednotnost a vnitřní sílu týmu, když dokázal nepříznivý vývoj utkání otočit (ze stavu 1:3 na 4:3). Lídry týmu jsou tradičně Marek Zouzal, Milan Garčar, či slovenský rychlík Lukáš Ujhelyi. A právě toho jsme se zeptali co od utkání v Boleslavi očekává. 

,,V neděli nás čeká velmi důležitý zápas o postavení v tabulce před play-off. Očekáváme kvalitní, vyrovnaný zápas, ve kterém bude rozhodovat každá chyba. Proto musíme být trpěliví na míčku a agresivní v obraně. Všichni jsme v kabině správně naladění a uděláme všechno pro to, abychom z Boleslavi odvezli cenné body." říká Ujfi.

Boleslavští si také vedou sebejistě, jediným zaváháním v novém roce byla prohra na půdě Chodova 5:10. Technologové budou chtít jistě potvrdit svou dominanci na domácí půdě - v letošní sezoně zde prohráli jediné utkání na začátku sezony a to opět s chodovským týmem, poté již jen darovali jediný bod Vítkovicím (4:3p) 

Souboj o první místo vypukne už tuto neděli přesně v 17:00 a sledovat ho můžete kromě boleslavské haly také na platformě tvcom.cz

#myjsmesparta

#jednasparta

Dále čtěte