Sparta zpět v čele tabulky! Doma proti SKV 10:2!

Ve 23. kole Sparta v domácí hale na Podvinném Mlýně přivítala tým z Vinohrad. Domácí celek na nic nečekal a od prvních minut ukazoval svou chuť po vítězství. Za doprovodu nejmenších Sparťanských patronů z přípravky Barrandova, slavili hráči Ondřeje Kašpárka vysoké vítezství 10:2.

7. únor 2019
Sparta zpět v čele tabulky! Doma proti SKV 10:2!

Sparta v roce 2019 ukazuje skvělou formu, která se projevila také ve čtvrtečním utkání proti SKV. Sparta v první třetině vedla už 3:0 a po zbytek třetin dále nadělovala do sítě soupeře. Nejvíce bodů nasbíral v utkání Sparťanský rychlík ze Slovenska Lukáš Ujhelyi, který se stal také prvním střelcem s přesným zásahem tohoto utkání, k první trefě si připsal ještě dvě asistence a jeden vstřelený gól. Do role dvorního nahravače se v zápase proti SKV pasoval Ondřej Svatoš, který přesně servíroval celkem na 3 čepele svých spoluhráčů. Dva góly do sítě svých bývalých spoluhráčů přidával také Michal Kareš.

Ve třetí třetině utkání jsme na hřišti mohli vidět také juniorské hráče, s číslem 89 se do utkání uvedl Martin Remeš parádní trefou devátého Sparťanského gólu a s číslem 74 Matyáš Velc, který skóroval v posledním domácím utkání proti Znojmu. 

Sparta v parádním utkání slavila konečnou výhru 10:2 a vrátila se tak na čelo tabulky Tipsport Superligy.

Další domácí utkání hraje Sparta už v neděli 10. února od 17:00 a v domácí hale společně přivítáme Vítkovice, šlágr 24. kola se hraje na Spartě!

Dále čtěte