Sparta zahájí sezonu v Otrokovicích, pokračuje doma proti Ostravě

Sezona 2019/2020 pro Spartu začíná venku v Otrokovicích, doma Spartu budeme moci poprvé vidět 22. září od 17:00 v UNYP ARENĚ na Podvinném Mlýně proti Ostravě. ,,Na úvod sezony musím říct, že jsem rád, že až na Kareše máme kompletní sestavu. Všichni marodi už se vrátili do tréninkového procesu a zároveň také do sestavy," říká k úvodu sezony hlavní trenér ,,A" týmu Ondřej Kašpárek.

Muži A | 13. září 2019
Sparta zahájí sezonu v Otrokovicích, pokračuje doma proti Ostravě


Sparta jede hned na úvod do Otrokovic, kde 15. září od 18:00 nastoupí proti Panterům z Otrokovic. ,,Z Otrokovic ale zároveň z každého dalšího utkání chceme soupeři vždycky sebrat co nejvíce bodů," přibližuje jasné cíle základní části florbalové Superligy Kašpárek.

,,Po herní stránce máme v obecný rovině dvě základní věci, od kterých se chceme v každém zápase odrážet a předvádět je v každém zápase. Co se týká hlavního cíle do sezony, spíše než nějaké konkrétní umístění, chci aby jsme přelom únor-březen-duben předváděli náš nejlepší florbal a měli všichni na to aby jsme ještě postupně přidávali více a více plynu až do červeného pole v otáčkoměru," vyzdvihuje hlavní cíle týmu hlavní trenér. 

Spartě budeme do Otrokovic držet palce a zároveň vyhlížíme domácí Grand Opening, který se uskuteční 22. září v UNYP ARENĚ, ve které nás čeká souboj s FBC ČPP Ostrava. Lákadlem bude určitě podívaná na naše hráče v nových domácích dresech, na letní posily a v neposlední řadě skvělá atmosféra v nově zrekonstruované UNYP ARENĚ, kde na diváky čekají obrovské led obrazovky, nové ozvučení ARENY a nový Sparťanský speaker!

#myjsmesparta

 

Dále čtěte