PREVIEW Sparta se ve sváteční den střetne s Pardubicemi!

,,A'' tým se podruhé představí v domácí Areně na Podvinném mlýně, ve které se utká se Sokolem Pardubice! Patronem utkání budou elévové z akademie Podvinný mlýn!

27. září 2018
PREVIEW Sparta se ve sváteční den střetne s Pardubicemi!

Áčko zažívá nejlepší vstup do sezony za poslední roky, kdy momentálně drží první příčku tabulky. Dalším týmem, který stojí v cestě za protažením vítězné šňůry, budou již zítra perníkáři z Pardubic.

Pikantní bude zítřejší duel především pro naší letní posilu Jakuba Buriana, který posílil áčko právě z Pardubic. ,,Ve všech zápasech pardubickým klukům fandím a držím jim palce, až na dva, které hrají s námi. Se Sokolem jsme na Podviňák jezdili docela rádi, slavili jsme tady poslední postup do extraligy i výhru na Czech Openu. Určitě tak nepůjde o nic lehkého, Pardubice přijedou skvěle připraveny, ale já věřím, že potvrdíme parádní formu ze začátku sezóny a před sváteční návštěvou získáme další tři body. Tipuji, že Robi Košir v pátek odpálí svoji třicetigólovou sezónu. Za svoji přítelkyni můžu slíbit, že pokud vyhrajeme, tak na příští týden upeče něco dobrého do kabiny.'' Sparťané tak budou mít o motivaci postaráno nejen v podobě vidiny dalších tří bodů do tabulky!

V loňské sezoně jsme s Pardubicemi v prvním utkání na jejich hřišti podlehli 3:4, v domácí aréně jsme jim porážku oplatili 6:2. Rozhodně tedy budeme chtít opakovat poslední výsledek a připsat další 3 body do tabulky.

V rámci projektu Sparťan patronem budou patronaci nad zítřejším zápasem držet elévové z akademie Podvinný mlýn, co si na A tým připraví a jak mohutnou jim poskytnou podporu v domácím prostředí?

Přijďte podpořit A tým v tomto důležitém souboji, buly už v 15:30!

Dále čtěte