Junioři ovládli svou skupinu a zítra je čeká čtvrtfinále UNYP Cupu

Sparťané vstoupili do turnaje velmi sebevědomě. Hra juniorů se po jednotlivých utkáních velmi zlepšuje. Výsledkem je první místo ve skupině a vysoký rozdíl v bilanci vstřelených a obdržených branek. Zítra se mladí sparťané těší na čtvrtfinále proti Plzni, která se umístila ve své skupině na druhém místě se čtyřmi body.

30. listopad -1
Junioři ovládli svou skupinu a zítra je čeká čtvrtfinále UNYP Cupu

Sparťané pod vedením Jaroslava Berky vstoupili do turnaje velmi sebevědomě a od prvního zápasu ukazují, že se letos na Unyp Cup nepřišli jen "zúčastnit". Tým působí koncentrovaně a zápas od zápasu se jeho výkony zlepšují. Sparta ze tří zápasů ve skupině A inkasovala pouze čtyřikrát a soupeřům štědře nadělovala. Celkem se Sparťanům podařilo vstřelit 15 branek, přitom Sparťané rozdělovali velmi spravedlivě, jak se můžete přesvědčit v souhrnu výsledků:

Sparta vs. Chomutov 5:3

Sparta vs. Ostrava 5:1

Sparta vs. Pardubice 5:0

Sparťané Matyáš Velc a Matěj Čermák jsou vidět také ve statistikách. Matyáš Velc nasbíral v turnaji zatím 4 branky a 2 asistence. Matěj Čermák vstřelil 2 branky a na 2 branky také nahrál. 

Zítra Spartu čeká čtvrtfinále a to hned v 8:00 v Aréně Sparty na Podvinném Mlýně, pokud bude tým úspěšný, narazí v semifinále na vítěze z dvojice Black Angels/Mladá Boleslav. Svůj turnaj zítra zahájí také Sparťanské dívky v kategorii GIRLS. Úvodní zápas holky čeká od 14:00 proti týmu z Klatov. 

Více z turnaje sledujte na webu ZDE.

Dále čtěte