UNYP Cup již klepe na dveře!

Nejlepší příprava na novou sezónu v podobě UNYP Cupu - turnaje nabitého těmi nejlepšími domácími celky, se již nezadržitelně blíží. Stejně jako v minulých letech se turnaje zúčastní týmy v kategoriích juniorů, juniorek, dorostu a nově také st. žáků.

30. listopad -1
UNYP Cup již klepe na dveře!

Právě týmy starších žáků se letos turnaje zúčastní poprvé. Proto jsme vyzpovídali trenéra našeho týmu, Olivera - Jamese Thompsona. 

,,UNYP Cup už netrpělivě vyhlížíme. Pár týdnů před začátkem ligové sezóny se jedná o takovou generálku, která bude zároveň skvělou příležitostí k tomu porovnat se s velmi kvalitními soupeři. Věřím, že všichni budou mít chuť předvést co umí. Druhou společnou část letní přípravy zahajujeme soustředěním na začátku srpna, dále nás v období před UNYP Cupem čeká řada halových tréninků, takže očekávám, že budeme na turnaj velmi dobře připraveni. Cíle máme jednoznačně ty nejvyšší. Na hřišti se budeme chtít prezentovat určitým způsobem hry a vzhledem k tomu, že máme poměrně široký kádr, to bude pro řadu hráčů i možnost si svými výkony říct o místo v sestavě.''

Pro starší žáky tedy turnaj bude znamenat také možnost porvat se o místo v sestavě do nové sezóny. Pověsí na krk některý z cenných kovů?

Kromě st. žáků se turnaje zúčastní tým juniorů pod vedením našeho sportovního ředitele Jaroslava Berky. Junioři vstoupí do turnaje hned první hrací den, tj. 24. 8. proti Chomutovu, nově pod názvem ACEMA Sparta Praha UNYP a kladou si ty nejvyšší cíle. 

V pořadí druhou kategorií, která v turnaji nastoupí, budou juniorky, které startují o den později než junioři, tedy 25. 8. I zde budeme mít svoje zástupkyně, které budou chtít navázat na předchozí dobré výkony.

Posledním naším zástupcem na Unyp cupu bude tým dorostu pod vedením trenéra Petra Bíny. Týmu dorostenců se dařilo především na letošním Hummel Open Game v Brně, odkud si odvezl bronzové medaile. Kluci budou chtít na tyto výkony navázat a urvat pro sebe další cenný úspěch v nabité konkurenci těch nejlepších týmů domácí scény.

Více informací o turnaji naleznete ZDE


Dále čtěte