Bondster GAME: Chceme naplno bodovat, říká Kareš!

Sparta se v rámci desátého kola Tipsport Superligy vrací zpátky domů, kde přivítá střešovický Tatran. Sparťané se budou snažit odčinit prohru v posledním utkání, ve kterém podlehli Pardubicím. Tatran naproti tomu bude chtít prodloužit svou vítěznou šňůru. Sparťané ale čiší odhodlaností tento zápas vyhrát a za skvělé domácí podpory získat tři body!

30. listopad -1
Bondster GAME: Chceme naplno bodovat, říká Kareš!

Střešovický Tatran má zatím v lize vyrovnané výkony, jeho hráči si připsali pět výher z osmi zápasů. Proti Spartě navíc nastoupí po třech výhrách v řadě. V prvním ostrém zápase sezóny sice Tatran podlehl Pardubicím těsně 4:5, v utkání potom ovšem rozstřílel Ústí 8:2. Pak dokázali střešovičtí zdolat Liberec v prodloužení, následně ovšem přišla znovu prohra, tentokrát proti Vítkovicím. Hráči Tatranu si nedokázali poradit ani s Českou Lípou, se kterou prohráli 4:5 po prodloužení. Od té doby však Tatran už jen vítězil, když postupně porazil Mladou Boleslav, 5:4 po prodloužení, dále Znojmo 7:2 a nakonec Brno 9:6. Tatran tak má po osmi odehraných utkáních čtrnáct bodů a v tabulce okupuje sedmou příčku.

Sparťané zatím v lize hrají nahoru dolu, výhry a prohry zatím víceméně střídají, ovšem výkony mají více než vyrovnané. Ze začátku sezóny potrápili i velké favority Mladou Boleslav s Chodovem. V posledním utkání ovšem narazili na Pardubice, se kterými sehráli vyrovnané utkání, ale do vítězného konce ho nedotáhli. Sparta prohrála 3:4 v prodloužení a trenér Skalička byl značně nespokojen. ,,Předvedli jsme šílené vystoupení," nezakrýval zklamání. Sparťané tak budou mířit na zlepšení herního výkonu a obrat Tatran o tři body. V tabulce se Sparta nachází na osmém místě, z devíti zápasů zatím vytěžila třináct bodů.

Pro Spartu je utkání velmi důležité, jelikož v případě výhry se v tabulce dostane o dva body před Tatran. Naopak, pokud se podaří zvítězit Tatranu, odskočí Spartě na rozdíl čtyř bodů. Přijďte proto sparťany podpořit v pražském derby za výhrou tří bodů. ,,Očekávám, že zápas s Tatranem bude velmi vyrovaný a budou rozhodovat maličkosti. My se chceme vrátit k našim dobrým výkonům ze začátku sezony a naplno bodovat," říká Michal Kareš k utkání s Tatranem.

Pro návštěvníky Bondster Game Sparta vs. Tatran čeká zajímavý doprovodný program, který nabídne soutěže o tisícové ceny do investiční platformy Bondster! Více o investiční platformě Bondster můžete číst ZDE.

Zápas je na programu v neděli 29. října od 18:30 hodin na Podvinném Mlýně.

Dále čtěte