Věříme, že stejně jako florbal, i Bondster získá popularitu, zní od nového klubového partnera.

Mnozí z vás mohli na nových dresech ,,A" týmu zaregistrovat nového partnera, investiční platformu Bondster, která se rozhodla propojit moderní sport s moderní a velmi jednoduchou investiční platformou. ,,Florbal si v České republice, díky své nenáročnosti a atraktivitě, získal svou popularitu. Obdobně je na tom i Bondster, který je v tuzemsku nováčkem mezi investičními platformami," říká Filip Čermák, ředitel společnosti Bondster.

30. listopad -1
Věříme, že stejně jako florbal, i Bondster získá popularitu, zní od nového klubového partnera.

V čem investiční platforma Bondster spočívá? ,,Bondster jako první investiční platforma umožňuje investovat do půjček od respektovaných poskytovatelů úvěrů. Bondster je jednoduchý a efektivní nástroj, díky kterému jsou vložené peníze nejčastěji kryty zajištěnými nemovitostmi či jiným majetkem," říká ve zkratce Filip Čermák. Investovat je opravdu jednoduché a investice můžete rozvíjet v pohodlí svého domova. ,,Jelikož každý může investovat z domova s průměrným ročním výnosem kolem 10 %, věříme, že stejně jako florbal, i Bondster si v tuzemsku získá svou popularitu," říká hlavní důvody této spolupráce Filip Čermák.

Důležité je také říci, že spolupráce nespočívá pouze mezi Bondsterem a klubem, ale také mezi Vámi, fanoušky florbalové Sparty. ,,Kdo se bezplatně zaregistruje na bondster.com a zadá do registrace promo kód: sparta, obdrží zdarma 200 Kč na svou první investici," zdůrazňuje ředitel společnosti Filip Čermák.

Více se dozvíte na internetových stránkách Bondster.com 

Jak funguje platforma Bondster? Shlédněte krátké a přehledné video!

Další Superligové kolo se ponese v duchu Bondster Game, pro fanoušky jsou připravené soutěže o zajímavé ceny v hodnotě několika tisíc korun do investiční platformy Bondster. Bondster Game: Sparta vs. Tatran je na programu už tuto neděli od 18:30 v Aréně Sparty na Podvinném mlýně!

Investujte své peníze moderně jako lidé jinde v Evropě.


Dále čtěte