GOTHIA 2013, DAY 1_Ml.zaci zaspali snidani, st.zaci a dorost vyrazi do boje!

Po rannim brzkem odletu turnajove star Ondry Perušiče se probouzeli i ostatní sparťané. Nejhůře na tom však byli mladší žáci.

Klubové zprávy | 30. listopad -1

Švédský život, to je drsný život - 7:30 mladší žáci spí (trenér Berka a jeho turnajový asistent Milan P. se shodují na tom, že jít na snídani je přiliš brzo, půjde se, až hráči vstanou). 8:30 mladší žáci spí, 9.30 mladší žáci spí (na turnaji Gothia Cup 2013 je v tuto dobu odehráno již téměř 50 zápasů), 10.30 mladší žáci stále spí - trenéři již ztrácejí trpělivost a hráče budí. Odchází se na snídáni. Nic nezbylo. Jo, život ve Švédsku je prostě boj, přežijou jen ti nejsilnější.

Před 12 hodinou ml.žáci odchází na oběd, švédská klasika - hromada zeleniny, kuřecí maso, rýže a mléko. Všude mléko. Dorostenci jsou již touto dobou na cestě ke svému prvnímu zápasu. Brzy je budou následovat i st.žáci. Hned po nich rozehrajou své utkání i junioři! Držte palce těmto týmům a sledujte jejich výsledky zde v průběhu dne a nebo on-line na stránkách turnaje Gothie Cup 2013. Večer přineseme i ohlasy trenérů i oživení fotogalerie!