Shrnutí informací ze schůzek vedení s rodiči

V následujícím textu je zkrácený obsah schůzek s rodiči, které proběhly minulý týden v rámci Sparťanského dne.

Klubové zprávy | 30. listopad -1
Shrnutí informací ze schůzek vedení s rodiči
Ahoj a dobrý den všem hráčům, hráčkám, trenérům i rodičům z florbalové Sparty, 

dovolte mi, prosím, uvést všechny důležité informace, které zazněly na schůzkách rodičů s vedením, v rámci Sparťanského dne. 

V první části schůzky jsme shrnuli naše plány, které jsme si určili před loňskou sezónou a zhodnotili jsme, jak se nám je podařilo naplnit. Domníváme se, že ve většině případů se nám to povedlo. Podařilo se nám vybudovat silný trenérský tým a i díky tomu jsme mohli nastavit sportovní koncepci výchovy mladých hráčů, kterou považujeme za jeden z klíčových cílů v klubu. Podobně důležité je pro nás také rozšiřování členské základny a to se nám prostřednictvím otevření tréninkové skupiny na Podvinném mlýně také povedlo. 
Dalším cílem bylo spuštění nových klubových stránek, které by obsahovaly evidenční a především komunikační systém, díky kterému budeme schopni jednoduše a účelně komunikovat s hráči i rodiči nejen my, jako vedení, ale především naši trenéři. Systém už nám funguje a přestože stále dolaďujeme drobnosti, myslím, že pracuje dobře.
Podařilo se nám obléknout celý klub do nových dresů a vytvořit systém, aby měl každý hráč svůj dres se svým jménem a číslem. Nastavili systém odměn za pořádání zápasů A-týmu a juniorů, který, zdá se, také dobře funguje. 
Téměř celý klub - více než 100 hráčů bylo v lednu na švédském turnaji Gothia Cup a i druhý sportovní Sparťanský den se dětem líbil. A nelze samozřejmě opomenout, že A-tým postoupil zpět do extraligy, což je vynikající  vizitka pro celou Spartu. 

Snažíme se vytvářet ve Spartě takové podmínky, aby se vám všem v klubu líbilo a v tom chceme pokračovat i v následující sezóně. I nadále chceme rozšiřovat svojí působnost a chystáme se otevřít "farmy" v Hostivaři, ve Vršovicích a na Petřinách. Chceme samozřejmě i nadále pracovat s trenéry na koncepci trénování
a vychovávat ve Spartě florbalisty, kteří pak budou schopni za klub bojovat v nejvyšší soutěži. Koneckonců
stávající A-tým s věkovým průměrem těsně nad 20 let je první vlaštovkou a důkazem, že tato cesta je ta pravá.
Budeme i nadále plánovat akce a aktivity, kde bychom se mohli společně potkat i mimo trénink. 
Plánujeme také funkční sportovní vyšetření pro všechny naše hráče, které by mělo proběhnout v září, kam se přesunulo z původně plánovaného termínu během soustředění.

Závěrem bych vás chtěl upozornit na několik důležitých informací. Asociace Sparty skončila jako nájemce v hale na Letné a tuto halu tak již nemůžeme dále využívat pro tréninky a zápasy ani my. V těchto dnech usilovně řešíme nelehkou situaci ohledně zajištění tréninkových hodin pro všechny naše týmy. Jakmile budeme mít podepsané smlouvy o pronájmech, budeme vás obratem informovat kdy a kde bude který tým trénovat. V hale tak také končí náš klubový krámek s vybavením Salming, kam jste byli zvyklí chodit nakupovat s klubovou slevou. Tato možnost bude samozřejmě platit i nadále a bude od srpna fungovat přes obchod Jednadvacítka v Křižíkově ulici. 

Vzhledem ke stávající finanční situaci v klubu jsme byli nuceni mírně zvýšit klubové příspěvky na příští rok. Podrobnější informace o jejich nové výši a kompenzacích, které jsme v té souvislosti pro vás zajistili, vám v nejbližších dnech přijdou e-mailem, který máte zadaný v systému na klubových stránkách. Úplným závěrem bych vás chtěl poprosit o kontrolu kontaktních údajů v tomto systému, aby se k vám všechny informace spolehlivě dostaly. 

S přáním hezkého léta

Václav Culka ml. 
generální manažer