PREVIEW: Silný soupeř na obzoru, Sparta hostí Boleslav

Ve svém třetím zápase sezony Sparta přivítá Mladou Boleslav na domácí půdě. Proti silnému soupeři budou, v dohrávce prvního kola, sparťané usilovat o další tři body do tabulky. Zápas je na programu 21. září od 18:30 hodin.

30. listopad -1
PREVIEW: Silný soupeř na obzoru, Sparta hostí Boleslav

Sparťané se s Mladou Boleslaví utkali už v přípravě, a to hned dvakrát. V obou případech zvítězil středočeský tým, Spartě ovšem tyto dva zápasy mohou napovědět, jak se na Boleslav připravit lépe a vytěžit z utkání nějaké body.

Středočeši přijíždějí se skvělou bilancí dvou vítězství ze dvou zápasů. Nejdříve si doma poradili s Fbš Bohemians 11:6 a následně venku s Ostravou 6:3. V obou zápasech byla Boleslav lepším týmem, na Spartu proto čeká velmi náročné utkání. Sparťané si také budou muset dát velký pozor na nejproduktivnějšího hráče Boleslavi, Milana Tomašíka. Ten má na svém kontě šest bodů za čtyři branky a dvě asistence a v celkovém bodování ligy je na desátém místě.

Sparta oproti Boleslavi už poznala hořkost porážky, a to hned v prvním zápase, když nestačila na Chodov 6:7. Výkon ale nepodala vůbec špatný a pozitiva si přenesla i do utkání se Znojmem, ve kterém zvítězila 9:5. Ve sparťanském dresu vyčníval Lukáš Ujhelyi, který si nakonec odnesl ocenění hráče zápasu. Boleslavští také budou muset hlídat Ondřeje Svatoše, nebo Roberta Košira, kteří jsou na čele sparťanské produktivity.

Souboj Mladé Boleslavi a pražské Sparty bude pro oba týmy velmi důležitý. Středočeši budou chtít udržet svou neporazitelnost, mezitím co Sparta zaskočit favorita. Tak či tak, fanoušci se mají na co těšit, tak přijďtě podpořit Spartu i vy!

Zápas Sparty proti Boleslavi se odehraje 21. září od 18:30 hodin na Podvinném Mlýně.

Dále čtěte