Program nedělního utkání s Vítkovicemi!

Poslední utkání roku 2016 čeká Spartu již tuto neděli od 16:50, kdy ve své domácí aréně vyzvou silné Vítkovice. Na toto už téměř sváteční utkání jsme si pro Vás přichystali bohatý program, která jsou určitě důvodem přijít a užít si vánoční atmosféru na florbale. Těšit se můžete na Vánoční fotokoutek, soutěž o retro dres Sparty ze stříbrné sezóny 2000/2001 fotokoutek, menší výstavu cenností Kuby Hemra, které nasbíral na nedávném florbalovém MS, kartičky hráčů A-týmu a lístky na Superfinnále 2017!

30. listopad -1
Program nedělního utkání s Vítkovicemi!

No a jak vše proběhne?

Vánoční fotokoutek – O přestávkách nedělního utkání pro Vás bude připraven fotokoutek, ve kterém bude o každé pauze mezi třetinami k dispozici sparťanská fotografka, která Vás, pokud budete chtít, zvěční ve vánočním oblečení, které pro tuto příležitost propůjčili sami hráči A-týmu! Fotokoutek bude umístěn vedle sparťanského fanshopu.

Soutěž o retro dres Sparty – soutěžit budeme o dres ze stříbrné sezóny 2000/2001, ve kterém nastupoval Ondřej Vašíček. Pravděpodobně nejdůležitější gól, který v tomto dresu vstřelil, byl ve 2. zápase semifinále 2000/2001, kdy v čase 59:59 z poslal Spartu z brejku do vedení 3:2. Touto brankou Sparta vyrovnala sérii na 1:1 a další den rozhodla o postupu do finále!

Pamětní medaile z MS – Kuba Hemr, jediný sparťan, který na MS v Rize působil u českého týmu, nám na nedělní utkání propůjčil svou pamětní medaili a další cenné suvenýry ze světového šampionátu. Všechny předměty budou k vidění po celé utkání v našem fanshopu.

Soutěž o podepsanou vlajku z MS- Kuba Hemr zajistil pro všechny sparťany ještě jedno překvapení, a to podepsanou vlajku od všech českých reprezentantů!

Kartičky hráčů A-týmu – Do fanshopu jsme pro Vás také připravili kartičky hráčů A-týmu, a to hned ve dvanácti provedeních! Jedna kartička se bude prodávat za pouhých 30 Kč. Všechny zakoupené kartičky Vám hráči po skončení utkání také velice rádi podepíší!

Lístky na Superfinále 2017 – boje o titul mistra Tipsport Superligy 2016/2017 jsou ještě daleko a žádný z týmů zde nemá své místo jisté. Vy si však své místo můžete rezervovat již nyní! Termín Superfinále je stanoven na pondělí 17. dubna 2017, tedy Velikonoční pondělí. Jeden lístek do atraktivního sektoru 111 stojí 490 Kč. Pokud máte o lístky na Superfinále zájem, můžete si je poprvé zakoupit už tuto neděli ve sparťanském fanshopu!

Dále čtěte