O víkendu čeká G2 Cup také juniory!

Na konci minulého víkendu zvedali nad hlavu pohár pro vítěze G2 Cupu Challenge dorostenci, tento víkend se v Areně Sparty na Podvinném mlýně, na juniorské verzi turnaje, pokusí na jejich úspěch navázat sparťanští junioři. Druhý díl mládežnického turnaje startuje v pátek 2. září a končí neděli 4. září.

30. listopad -1
O víkendu čeká G2 Cup také juniory!

Kvalitní a plnohodnotné zápasy, to je devíza pražského G2 Cupu a již pátý ročník G2 Cupu Junior nebude výjimkou. Sparťany postupně ve skupině čekají boje s Chodovem, Vítkovicemi a juniorskou reprezentací Slovenska

Podle výsledků posledního ročníku juniorské ligy, je ve „sparťanské“ skupině papírově největším favoritem, na co nejlepší výchozí pozici do play-off, pražský Chodov. Tým z Jižního Města v loňské sezóně ovládl základní část nejvyšší juniorské soutěže, v play-off poté vypadl v semifinále s FBŠ Bohemians a na krk si tak pověsili bronzové medaile.

Slovenská juniorská reprezentace, další soupeř juniorů ve skupině, bude také těžký oříšek. Junioři našich východních sousedů se nedávno představili v mužské kategorii na Czech Open a proti superligovým týmům předváděli solidní výkony. Posledním do party, jistě ne výkony, jsou ve sparťanské skupině Vítkovice. Ostravský tým je znám vynikající prací s mládeží, která je vždy výborně technicky vybavena.

Rozpis utkání:

2. 9.  09:00  Arena Sparta    ACEMA Sparta Praha vs. Florbal Chodov

2. 9.  14:00  Arena Sparta    ACEMA Sparta Praha vs. 1. SC Vítkovice Oxdog

3. 9.  11:50  Arena Sparta    ACEMA Sparta Praha vs. Slovensko U19

Další skupiny:

Skupina B: Technology Mladá Boleslav, Tatran Střešovice, FBC ČPP Bystroň Group Ostrava, FBŠ Bohemians