Druhý turnaj juniorek ve Stochově

Juniorky opět jen za tři body

27. říjen 2018
Druhý turnaj juniorek ve Stochově

Ke druhému ligovému turnaji jsme vycestovali tentokrát do Stochova.

Juniorky byly opět doplněny o dorostenky.

Čekal nás hned první zápas a v něm tým Black Angels. Úvod zápasu vyšel lépe soupeři. Opticky to na převahu nevypadalo, ale efektivitu zakončení měly jednoznačně lepší. Po první třetině jsme prohrávali 0:3.

Nejvíce nás tížil nedůraz před vlastní bránou, kdy po dobrých zákrocích gólmanky rychleji zareagoval soupeř a dokázal pohotově dorážet. Z našich šesti střel za první třetinu v jejich bráně neskončila ani jedna.

Druhá třetina skončila gólově ještě hůř než první a obdrželi jsme v ní další čtyři góly. Nám se přece jen podařilo skórovat, paradoxně ve vlastním oslabení, které se nám podařilo odehrát velmi dobře a gólově se prosadila Laura (1:7).

Ve třetí třetině jsme dostali už jen jeden gól a pokoušeli se ještě se zápasem něco udělat. Podařilo se nám vstřelit nejprve druhý gól po pěkné křížné přihrávce Aďi na Áďu a pak ještě snížila Ája po přihrávce Laury na konečných 3:8.

Sestava: Rohlíčková - Červenková (1+0), Mervartová, Křečková, Lukovská, Voštiarová “C” (1+1), Walderová, Novotná, Jelínková, Hašková (0+1), Grundová (1+0), Knappová, Beránková

https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=228107&type=1



Ve druhém zápase jsme nastoupili proti týmu s názvem MLADÝCH NADĚJÍ.

Velká neznámá pro nás byl tento tým. Bylo nutností bodovat pokud jsme nechtěli odejít z tohoto turnaje s prázdnou. Začali jsme opravdu dobře. Už po devatenácti vteřinách otevřela skóre Kiki po přihrávce Laury po pěkné akci (1:0). Zanedlouho se nám po samostatné akci Áji podařilo zvýšit (2:0) a vypadalo to, že si jdeme pro jasné vítězství. Jenže soupeřky začaly běhat a napadat, což nám začalo činit problémy. A těžily z toho gólově, kdy ještě v první třetině dokázaly vyrovnat. Naše holky však nechtěly tento dobře rozehraný zápas ztratit a po přihrávce Báry skórovala Áďa H. (3:2).

O přestávce jsme si řekli několik pokynů a se zlepšenou hrou jsme ve druhé třetině opět začali navyšovat. Nejprve Kačka po přihrávce od Kiki (4:2), pak si v dobré pozici připravená Laura křikla o míček na Áju (5:2) a do konce třetiny ještě zvýšila Kačka z přihrávky Aničky (6:2).

Úvod třetí třetiny patřil opět nám a hned v první minutě dala gól Ája z přihrávky Kačky (7:2).

Pak se v rozmezí minuty a půl dvakrát trefily soupeřky, které se snažily zápas zdramatizovat, což jsme však nepřipustili, kdy poslední gól přidala Laura - 8:4.

V závěru se nám ještě podařilo ubránit oslabení.  

Sestava: Rohlíčková - Červenková (2+1), Mervartová, Křečková (0+1), Lukovská, Voštiarová “C” (2+1), Walderová (2+1), Novotná (1+1), Jelínková (0+1), Hašková (1+0), Grundová, Beránková

https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=228103&type=1



Opět můžeme litovat prvního zápasu, který jsme vcelku lehce ztratili. Budeme se tedy muset pokusit o maximální bodový zisk na dalším turnaji, který nás čeká 11.11. opět ve Stochově.

RJ

Dále čtěte