Mladší žákyně vyhrály turnaj ve Zbraslavi

Ve čtvrtém ligovém kole nenašly přemožitele a postoupily do druhého koše

6. prosinec 2017
Mladší žákyně vyhrály turnaj ve Zbraslavi

4. ligové kolo 3. koše mladších žákyň pořádal tým Olympu v hale Centrum Třešňovka ve Zbraslavi.

1. zápas s týmem SK Dvojka začal pro naše holky hrůzostrašně a během chvíle jsme prohrávali 0:3. Pak se sice podařilo Kamče Slovákové po přihrávce Lucky snížit, ale poločasový výsledek byl 1:5. Mohutnější soupeřky byly silnější v soubojích, propadali jsme ve středu hřiště, neblokovali střely a dopředu se většinou dostávali stereotypními individuálními průniky. Po přestávce to však už byla Sparta na kterou jsme v mladších žákyních zvyklí a výsledek začal odpovídat silnému složení týmu v jakém jsme se na turnaj dostavili. Plně se rozehrála trojka Andy, Naty, Vaness s pěknými kombinacemi a pravidelným gólovým zakončením, trefila se i bojovnice Páťa a tak jsme 7 góly v řadě otočili stav na 8:5 v náš prospěch. V závěru se však nešťastně zranila Kamča Slováková což tým vyvedlo z míry natolik, že během chvíle došlo k dorovnání stavu na 8:8. Po oddechovém čase našeho týmu 35 s před koncem už se nepovedlo rozhodující gól do branky soupeřek propasírovat.

Pořádající Olymp nekladl větší odpor, a tak byla ve druhém utkání příležitost mnoho věcí vyzkoušet a také připravovat gólové pozice pro všechny hráčky. Výsledek 25:1 posunul náš tým jasně do finále.

Ve finálovém zápase s Bohemians to už byl koncert našeho týmu se vším všudy, včetně trestného střílení pěkně proměněného Kamčou. Jednoznačný výsledek 16:3 dovedl náš tým k vítězství v turnaji a postupu do druhého koše.

Sestava: Terka Gorgolová - Andy Břeská, Kamča Slováková, Natka Kovačová, Vanesska Strouhová, Páťa Dolejšová, Lucka Dryáková, Kristýna Jalovcová

Příští turnaj se uskuteční 16.12. v Letňanech