Povedený turnaj a juniorky opět bodovaly

Čtvrtý turnaj juniorek v Ledči nad Sázavou

30. listopad -1
Povedený turnaj a juniorky opět bodovaly

Dvě kompletní lajny, dvě gólmanky a dva trenéři jsme vyrazili ke dvěma zápasům na Vysočinu. Dvojciferný výsledek ozdobil naše skóre s Kanonýrkama Kladno.

Pouhé dva góly v první třetině neodpovídaly naší herní převaze.

Gólovou kanonádu zahájila Bára po nahrávce Kačky (1:0). Zanedlouho na to zužitkovala opět přihrávku Kačky Terka (2:0). V první třetině jsme ještě ustáli oslabení.  

Do druhé třetiny jsme nastoupili s tím, že se musíme rozstřílet a jasně rozhodnout. První gól této třetiny dala Zuzka po nahrávce Áji a byl to její premiérový gól za juniorky (3:0). Za minutu navyšovala Laura z nahrávky Naty (4:0). Svou třetí přihrávkou na gól našla Kačka Kiki (5:0). Do půl minuty se prosadila Naty, které nahrávala z obrany Eliška (6:0).

Ještě jeden gól přidala Laura, když přihrávala Terka (7:0). V tu chvíli jsme vystřídali gólmanky. Nela odcházela spokojeně s čistým kontem a nastoupila Kája. Ta chtěla navázat na práci Nely. Smolně však hned z úvodní akce inkasovala (7:1). Tím skončila druhá třetina.

Ve třetí třetině jsme se rozjeli ke střeleckému koncertu a do branky Kladna nasypali dalších osm gólů. Hattrickem se blýskla Naty. Pěkné gólové akce se povedly taky Lauře s Terkou a asistence sbírala Eliška, gólově se přidala Zuzka a vše uzavřela samostatnou akcí přes celé hřiště Ája - 15:1.  

Holky provázela zvýšená motivace paní Jirkové:-)


Sestava - Klepetková, Semančíková - Větrovská (0+4), Menšíková, Červenková (1+2), Mervartová (2+0) - Voštiarová (4+1), Jirková “C” (4+2), Minaříková (2+2), Walderová (0+3), Jelínková (1+0), Novotná (1+0)


https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=197500&type=1



Do druhého zápasu jsme nastupovali s vidinou možných dalších tří bodů. Holky byly rozstřílené z prvního zápasu. Nepopulární dlouhá pauza mezi zápasy však umí udělat své. Většinou je na škodu, než k užitku.

Čekal nás zápas s jedním z tradičních soupeřů - Panthers Praha. V prvním zápase výrazně prohráli a bylo jasné, že druhým zápasem si to budou chtít napravit. A bylo to opravdu znát hned od první minuty. Předváděli úplně jinou hru, rychlou, aktivní, neúnavnou.

Lítalo se nahoru dolů a byl to opravdu pohledný florbal. Čekalo se jen na to, který tým otevře skóre. A byly to soupeřky, které za dvě minuty na to přidaly i druhý gól (0:2).

Naštěstí za další necelé dvě minuty jsme odpověděli z hokejky Laury po nahrávce Elišky (1:2). Pak jsme dostali příležitost přesilové hry a v té opět Laura po nahrávce Naty vyrovnala (2:2).

Ve druhé třetině jsme opět inkasovali my (2:3). Ne však na dlouho a za dvě minuty Laura nahrávala Naty a ta srovnala (3:3). Pak za to Naty vzala znovu a z nahrávky Laury dostala náš tým v tomto zápase poprvé do vedení (4:3). Tímto stavem skončila druhá třetina.

Úkol do třetí třetiny byl jasný...dovést zápas do vítězného konce. To se nám dařilo ještě čtyři minuty před koncem, pak ovšem přišlo úspěšné zakončení soupeřek a stav zápasu byl opět vyrovnán.

Ani jeden z týmů se s tím nechtěl smířit a byla patrná snaha obou strhnout zápas na svou stranu. Šance byly před oběma brankami, ale ani jedna z gólmanek už míček za svá záda nepustila. Takže jsme se rozešli tentokrát smírně 4:4, když první vzájemný zápas jsme vyhráli 5:2.



Sestava - Klepetková, Semančíková - Větrovská (0+1), Menšíková, Červenková, Mervartová - Voštiarová (2+2), Jirková “C” (2+1), Minaříková, Walderová, Jelínková, Novotná

 


https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=197497&type=1