Kdo si letos odnese prestižní ocenění Sparťana sezony?

I letos nás čeká vyhlášení Sparťana sezony za loňskou sezonu 2016/2017. Oceněno bude přes dvacet Sparťanů napříč všemi kategoriemi. Vyhlášení této prestižní ceny proběhne na prvním letošním domácím utkání Sparty, tedy 17. září od 17:00 v Areně Sparty. Kdo si odnese cenu Sparťana sezony 2016/2017?

30. listopad -1
Kdo si letos odnese prestižní ocenění Sparťana sezony?

V první řadě si pojďme připomenout, v čem cena Sparťana sezony spočívá. ,,Sparťan sezony je naše klubové ocenění za uplynulou sezonu, které si v každé jednotlivé kategorii odnese ten, kdo za daný rok udělal největší výkonnostní pokrok, prezentoval se mimořádným činem či byl tahounem svého týmu. Smyslem tohoto již tradičního projektu je vyzdvihnout ty, kteří jsou v naší sparťanské komunitě tahouny a lídry. Takto oceněný hráč by k tomu měl přistoupit tak, že to je poděkování, ale zároveň výzva do budoucna," říká k tomuto ocenění sportovní manažer Sparty Jaroslav Berka.

Kdo se letos stane nejmladším sparťanem sezony v kategorii přípravka a kdo naopak nejstarším Sparťanem sezony v kategorii muži/trenéři? 

Vyhlášení proběhne o přestávkovém programu v průběhu prvního domácího zápasu Sparty, které je na programu dne 17.9. od 17:00 v Areně Sparty na Podvinném Mlýně!


Dále čtěte