Sparta na G2 Cupu přivítá celkem 34 týmů!

Šestého ročníku G2 Cup Series, se letos zúčastní přesně 36 týmů. Sparťanský turnaj čeká několik novinek, jednou z nich je nově otevřená kategorie Girls a fakt, že se turnaj odehraje celkem na třech halách. Finálová utkání však budete moci sledovat v neděli v Areně Sparty na Podvinném Mlýně.

30. listopad -1
Sparta na G2 Cupu přivítá celkem 34 týmů!

Jako první ze serie G2 Cupu je na programu kategorie Junior, která se odehraje v termínu 25.-27. srpna. Celkem šestnáct týmů mezi sebou poměří síly těsně před startem ligy. Nově se turnaj odehraje na dvou halách zároveň, skupiny budeme moci sledovat v Aréně Sparty na Podvinném Mlýně a na VŠE Třebešín, finálová klání se však uskuteční v neděli 27. srpna pouze v Areně Sparty na Podvinném Mlýně. Další novinkou tohoto turnaje je nově otevřená kategorie Girls. V době juniorského G2 Cupu změří své síly celkem čtyři týmy dorostenek. Dívky odehrají skupinu v X3M hale na Barrandově. Stejně jako juniory tak i dorostenky čekají finálová utkání v jedné z nejhezčích hal v Praze, v Areně Sparty.

G2 Cup 2017 by se rozhodně neobešel bez kategorie Challenge, tedy kategorie dorostenců. Tento turnaj se odehraje poslední prázdninové dny, tedy v termínu 31. srpna – 3. září. V tuto chvíli se všechny zápasy odehrají pouze v Areně Sparty na Podvinném Mlýně, kde se utká celkem šestnáct týmů rozdělených do čtyř skupin.

Poslední ročník G2 Cup Junior ovládl Florbal Chodov, zlato z G2 Cup Challenge brala domácí Sparta, kdo si zlato odveze letos? Jaký dívčí tým poprvé v historii vyhraje G2 Cup Girls?

Účastníky turnaje čeká bohatý doplňkový program. Hráči spolu s realizačním týmem mohou využít nejrůznější výhody partnerů turnaje jako je například sleva do Aquaparku v Letňanech, sleva na vstupné do Laser Arény na Praze 9 nebo skupinové slevy do Jump Parku na Praze 3 a mnoho dalších. Dále bude k dispozici radar rychlosti střely, kdo si odnese cenu za nejtvrdší G2 bombu?

Zúčastněné týmy:

G2 Cup Junior:

ACEMA Sparta Praha

Florbal Ústí

FBC Hradec Králové

Sokol Brno EMKOCase Gullivers

Florbal Chodov

1. SC Tempish Vítkovice

Sokol Pardubice

Hurrican Karlovy Vary

FBŠ Bohemians

Florbal Mladá Boleslav

Panthers Otrokovice

FBŠ Hattrick Brno

Tatran Střešovice

Bulldogs Brno

Black Angels

FBC Kladno

G2 Cup Challenge:

ACEMA Sparta Praha

Black Angels

FBC Bučis Team

FBC Liberec

FBŠ Bohemians

FBC Hradec Králové

Florbal Chomutov

FBC Ostrava

Florbal Chodov

Florbal Mladá Boleslav

FBC Hurrican Karlovy Vary

Florbal Ústí

Tatran Střešovice

FBC Plzeň

Panthers Otrokovice

Sokol Pardubice

G2 Cup Girls

ACEMA Sparta Praha

Florbal Chomutov

FBŠ Bohemians

DDM Kati Kadaň

Více informací naleznete na webu turnaje ZDE a facebooku turnaje ZDE

Dále čtěte