Kapitánka juniorek hodnotí sezónu

Přinášíme Vám pohled na uplynulou sezonu z pohledu kapitánky juniorek Natálie Jirkové.

30. listopad -1
Kapitánka juniorek hodnotí sezónu

Letošní sezóna pro nás byla velkou neznámou, ale stoprocentně jsme chtěly uspět! Vezmu to z mého pohledu, z pohledu kapitánky.

            Tato sezóna pro mne byla velkou zkouškou a myslím si, že i pro celý tým juniorek, který se letos velice obměnil. Spoustu spoluhráček nám odešlo do žen a přišlo nám mnoho nových hráček, které byly však velkým přínosem! 
            Do sezóny jsme nevstoupily zrovna nejlépe, bylo vidět, že se spolu musíme ještě hodně sehrát a každá najít svou správou pozici, která přispěje celému týmu. Také proto jsme z prvního turnaje odjížděly bez bodů.
            Poté jsme zapracovaly na naší komunikaci na hřišti a na dalších nedostatcích. A zlepšení se projevilo hned v dalších turnajích, ve kterých už přišly první výhry a my stoupaly v tabulce výš a výš.  V půlce sezóny nás nepotěšila Nela, která si musela dát dvou měsíční pauzu. Mezitím nám branku ohlídala Péťa, která se prosadila hned několika skvělými zákroky na turnaji v Roudnici, odkud jsme si odvezli 6 bodů. Nela se vrátila po své dvou měsíční pauze opět mezi tyčky a mohly jsme se v plné síle pustit zase do bojů. Na konci sezóny nás opustila Stigy, která se pustila plně do studia a přípravy k maturitě. Kterou zvládla úspěšně!!!

            Sezónu jsme zakončily velmi vydařeným turnajem, odehraným na Kladně, kde jsme si vzaly jen 3 body, ale i přesto byl tento turnaj velice pěkný a napínavý až do samého konce! Celá sezóna byla plná napjatých chvil a krásných okamžiků! 
            Tímto děkuji všem fanouškům a rodičům, kteří nás vozili na zápasy a podporovali nás jak jen to bylo možné. Také bych chtěla poděkovat našim skvělým trenérům, kteří nás dokázali takhle seskládat a dostat z nás to nejlepší, dali nám spoustu zkušeností a jedno velké díky Rendovi, který nám celou sezónu psal tak parádní články! 
            Taktéž bych chtěla poděkovat všem mým spoluhráčkám, které i přesto, v jakém počtu jsme občas jezdily na zápasy a jak nedávno začaly některé hrát, bojovaly až do posledních zápasů!

            I přesto s jak obměněným týmem jsme se do této sezóny pustily, tak se nám tato sezóna velice podařila! Letní příprava už je v plném proudu a my se těšíme až jí zúročíme v příští sezóně!