Léto neznamená pouze letní přípravu, sparťané vyráží pro medaile!

Florbalové léto neznamená pouze letní přípravu, sparťanské celky vyráží na letní turnaje, kde budou mít možnost předvést to nejlepší, co za uplynulou sezónu natrénovaly! Program je pro sparťanské týmy opravdu pestrý! Na jakých turnajích se naše družstva ukáží?

30. listopad -1
Léto neznamená pouze letní přípravu, sparťané vyráží pro medaile!

Turnajové léto odstartovali starší žáci parádním třetím místem na Tatran Cupu 2017, kde v boji o třetí místo porazili na nájezdy domácí celek Tatran Střešovice, to však není vše, minulý víkend v Kralupech vybojovali další medaili, tentokrát dosáhli o příčku výše a do Prahy přivezli stříbro. O prvním víkendu v červnu čeká starší žáky Nisa Open, bronz a stříbro letos už mají, zkompletují svou sbírku a přivezou zlato?

Štafetu přebírají týmy přípravky a elévů Barrandov, kteří tento víkend vyráží na turnaj Nisa Open do Liberce, pod Ještěd zamíří také dívčí tým elévek a nebojácný tým mini-přípravky. Ve stejnou dobu bude v Praze bojovat výběr elévů a mladších žáků na již zmiňovaném Tatran Cupu! Naváží elévové a mladší žáci na úspěch svých starších spoluhráčů? Dokáží snad ovládnout celý turnaj? Jak si povedou nejmenší týmy v Liberci?

V termínu od 2.-4. června vystřídají naše nejmenší týmy v  Liberci dívčí celky, Sparta zde bude mít tým v kategorii starších žákyň a dorostenek, poslední turnus v Liberci neunikne sparťanským ženám!

Nesmíme zapomenout ani na největší sparťanskou výpravu do Brna na Hummel Cup 2017 v termínu od 15. do 18. června, kam vyráží přes 150 sparťanů!

Sledujte sparťanský facebook a instagram, pečlivě vás budeme informovat o tom, jak si naše celky na turnaji vedou!