Přípravka se opět ukázala na turnaji v Karlových Varech!

V sobotu 1. dubna vyjely celkem čtyři týmy sparťanské přípravky na oblíbený turnaj do Karlových Varů, kde se představilo celkem čtrnáct týmů! Velkým vyvrcholením turnaje bylo finále Barrandovských sparťanů proti Ostrovu. Sparťané dokázali vyrovnané utkání otočit ve svůj prospěch a slavili vítězství 5:2 a zaslouženě si z turnaje přiváží první místo!

30. listopad -1
Přípravka se opět ukázala na turnaji v Karlových Varech!

Prvního dubna se od dvanácti hodin rozjel v Hale míčových sportů Karlovy Vary parádní turnaj pro týmy přípravek, kterého se zúčastnilo celkem čtrnáct týmů. Sparta na tento turnaj vypravila celkem čtyři týmy, dva týmy z Podvinného mlýna (Blue, Yellow) a dva týmy z Barrandova (Red, Black).

Všechny týmy odehrály skvělé zápasy, kterých bylo opravdu požehnaně, během čtyř hodin každý tým odehrál 8 zápasů, což se zápas od zápasu projevovalo na předvedené hře každého týmu.

Týmy z Podvinného mlýna obsadily páté a jedenácté místo. Týmu Blue utekl postup do semifinále, když prohrál těsně 2:3 s týmem TJ Batesta Chodov a čekal je boj o páté místo s týmem Black z Barrandova. Napínavé utkání plné gólových šancí dospělo do samostatných nájezdů, ze kterých se nakonec radovali sparťani z Podvinného mlýna. Tým Yellow bojoval v každém utkání a pro spoustu dětí to byl první turnaj a měly tak možnost sbírat bohaté florbalové zkušenosti.

Týmy z Barrandova obsadily první a šesté místo. Tým Red stejně jako na prvním turnaji v Karlových Varech ani nyní nenašel přemožitele, v základní skupině ale dvakrát remizoval s týmem Blue z Podvinného mlýna (5:5) a s domácím Hurrican Karlovy Vary (3:3). Finální zápasy Spartě Red vyšly parádně a samotné finále dokázala vyhrát 5:2. Tým Black byl tvořen z většiny hráčů ročníku 2009 a dokázal vyhrát několik zápasů ve skupině a jedno utkání ve vyřazovacích bojích a šesté místo bylo skvělým umístěním pro mladé sparťany.

Děkujeme pořadatelům za skvěle zorganizovaný turnaj a těšíme se příští sezónu!