PREVIEW: Sérii chceme ukončit už v sobotu, zní z kabiny Sparty!

O víkendu sparťané nastoupí k pátému duelu vypjaté série play-down proti Kladnu. Na půdě soupeře Sparta vybojovala dvě velmi cenná vítězství a získala tak mečbol. Zápas čtvrtého kola play-down byl rozhodnut až šestnáct vteřin před koncem třetí třetiny, kdy Jan Marvánek proměnil nařízené trestné střílení a zařídil tak Spartě třetí bod v sérii.

30. listopad -1
PREVIEW: Sérii chceme ukončit už v sobotu, zní z kabiny Sparty!

V sobotu 1. dubna se sparťané pokusí ukončit těžkou sérii, která začala na Podvinném mlýně, kde oba celky získaly jedno vítězství. Bitva pokračovala minulý víkend na Kladně, kde v prvním zápase Sparta jasně dominovala a díky rychlým brejkům se dokázala střelecky prosadit. "Zápas hodně ovlivnilo zranění Ondry Riebauera. Poté Sparta opět výborně blokovala naše střelecké pokusy, v čele s výborným Benešem a trestala nás z brejků," dodává k třetímu kolu play-down trenér Kladna Jan Zahálka.  

Čtvrté kolo play-down nabídlo vyrovnaný duel, Sparta musela většinu zápasu dotahovat těsný náskok Kladna. Častá vyloučení kladenských hráčů Spartě hrála do karet a zápas dokázala ve třetí třetině otočit a dostala se do vedení 7:6. Marek Soukup stihl ještě vyrovnávací gól a zadělal tak na velké drama. Po sporném momentu na malém brankovišti Pecha se rozhodčí rozhodli nařídit trestné střílení, kterého se ujal Jan Marvánek, který naštěstí pro Spartu nájezd proměnil a sparťané mohli slavit třetí výhru v řadě. 

,,Bez žádných žertů, chceme v sobotu jednoznačně vyhrát a ukončit tuhle sezonu! Čekáme klasickou play-down hru, plnou emocí a soubojů, ale věřím, že po neděli je Kladno natolik psychicky rozložené, že už to zvládneme dotáhnout do konce," dodává k pátému duelu play-down Jaroslav Jaroš.

Duel Sparta vs. Kladno je na programu už tuto sobotu 1. dubna od 20:15 hodin na Podvinném mlýně! Všichni v rudém a společně ukončíme sezónu čtvrtým vítězstvím nad Kladnem! Vstup na zápas je zdarma! 

Dále čtěte