Preview! Sparta stále v boji o play-off!

Po vydařeném derby proti Bohemians si Spartu v sedmnáctém kole Tipsport Superligy pozval Tatran! V neděli Spartu čeká silný soupeř, který body určitě rozdávat nehodlá.

30. listopad -1
Preview! Sparta stále v boji o play-off!

První vzájemný zápas pro Spartu nedopadl vůbec dobře, Sparta obdržela devět branek a dále prohlubovala svou krizi. Začátek zápasu přitom nevypadal vůbec špatně, po prvních dvaceti minutách Sparta sice prohrávala, ale pouze o jedinou branku. Tatran se dokázal pořádně prosadit až ve třetí třetině, kdy Spartě nasázel šest branek a pouze jednu branku inkasoval. Sparťanský trenér Jaroslav Berka s výkonem týmu rozhodně nemohl být spokojen, což se projevilo i v hodnocení samotného zápasu: ,,Tragický výkon, který superligu rozhodně neoslnil. Zasloužené tři body pro Tatran."

Tatran na začátku sezóny zaznamenal jednu zásadní změnu ve vedení, kdy se jako hlavní trenér týmu ujal Luděk Beneš a vystřídal tak v pozici Jiřího Jakoubka, který se začal více věnovat mládežnickým týmům. Stejně jako ve Spartě tak i v Tatranu nastala generační obměna kádru a většina hráčů teprve sbírá potřebné zkušenosti, což se čas od času také odrazilo na výsledcích. Tatran v letošní sezóně dokázal zahrát skvělá utkání, avšak dokázal párkrát i zkolabovat a například od Chodova vstřebával vysokou prohru 5:17.

Sparta je nyní v pozici, kdy musí brát body každému, kdo jí přijde do cesty, tudíž i Tatranu. Celek vedený Ondřejem Svatošem začal nový rok vítězně. Bohužel, prohra s Pardubicemi znamená pro sparťany komplikaci. Nyní se Sparta pokusí okrást o body lídry tabulky a dále bojovat v cestě za play-off.

Zápas s Tatranem se odehraje 22.1. od 17:00 na domácím hřišti soupeře - Stodole Aréně Střešovice. Pro plnoleté fanoušky Sparty, kteří na utkání dorazí s hlasitou fandící rekvizitou čeká u vstupu poukaz na pivo zdarma! Zápas to bude velmi zajímavý a Sparta si v tuto chvíli zaslouží podporu každého fanouška!

Dokáže Sparta obrat o body třetí tým tabulky? Pojďme se o tom přesvědčit v neděli na Tatran!



Dále čtěte