PREVIEW! Po vánoční pauze vyzve Sparta doma Otrokovice!

V neděli čeká Spartu patnácté kolo Tipsport Superligy, ve kterém na své domácí půdě přivítá nepříjemné Otrokovice, které v ligové tabulce drží šestou příčku.

30. listopad -1
PREVIEW! Po vánoční pauze vyzve Sparta doma Otrokovice!

První vzájemné střetnutí v této sezóně se odehrálo na domácí půdě Otrokovic, a to už ve čtvrtém kole. Čtyřicet minut bylo utkání naprosto vyrovnané. Zápas rozhodla až čtyřicátá devátá minuta, kdy domácí během 38 sekund vstřelili tři rychlé branky za sebou, dostali se tak do pohodlného vedení, které si dokázali do konce utkání pohlídat.

Tým Pantherů před sezónou opustila dlouholetá opora a lídr týmu Jaroslav Vaněk, který se rozhodl pro přesun do nedalekého Zlína. Tato ztráta však na Otrokovicích nezanechala žádné stopy. V ligové tabulce se Otrokovice drží na šestém místě. Sparťané na jejich pozici ztrácí devět bodů.

Mezi tradiční opory Otrokovic patří trojice Nagy, Ťopek a Petřík. V bráně se nedělní soupeř Sparty spoléhá především na služby Radovana Michajloviče, který v aktuální sezóně odchytal, jako jediný gólman v celé Superlize, všechna utkání svého týmu. Bodově se zatím nejvíce daří Pavlu Jurčíkovi, který za čtrnáct utkání stihl nastřádat už 19 bodů za 13 branek a 6 asistencí.

V posledním utkání před vánoční pauzou se Otrokovice utkaly se suverénní Mladou Boleslaví, které podlehly 2:6. Naopak sparťané své poslední utkání roku 2017 zvládli, když v domácím prostředí zdolali Vítkovice 7:3.

Který z týmů se lépe vyrovná s vánoční pauzou? Uvidíme už v neděli od 18:00 na Podvinném mlýně!

Dále čtěte