Preview! Ve čtvrtek zamíří Sparta na půdu mistra!

Již tento čtvrtek se pro Spartu opět naplno roztočí kolotoč superligových zápasů. Sparťany ve 13. kole čeká přetěžký soupeř, a to aktuální superligový mistr Chodov.

30. listopad -1
Preview! Ve čtvrtek zamíří Sparta na půdu mistra!

Sparta se s Chodovem v letošní sezóně utkala již dvakrát. Poprvé hned ve druhém kole Tipsport Superligy a podruhé v rámci osmifinálové skupiny Poháru České pojišťovny. V superligovém utkání byl silnější Chodov, když si z Podvinného mlýna odvezl tři body za výhru 9:6. V pohárovém měření sil, kde si to oba týmy mezi sebou rozdali o postup do čtvrtfinále, byla šťastnější Sparta, když aktuálního mistra porazila 4:3 po prodloužení.  Vzájemná bilance je tedy prozatím vyrovnaná, ale už zítra ji jeden z týmů strhne na svou stranu.

Ač sparťané Chodov v poháru vyřadili, tak nyní půjde o zcela jiné střetnutí. Ve čtvrtečním utkání Chodov ve své sestavě přivítá tři navrátivší se reprezentanty, kteří mu v rozhodujícím utkání osmifinále poháru, z důvodu přípravy na MS v lotyšské Rize, chyběli. A právě na tyto tři muže, Koutného, Sýkoru a Dóžu, tým z Jižní Města spoléhá nejvíce.

Chodov v první polovině sezóny nepotkala žádná obávaná mistrovská kocovina a za suverénní Mladou Boleslaví drží druhé místo. Čtvrteční sparťanský soupeř má hned tři své hráče v první desítce kanadského bodování soutěže. Tomáš Sýkora se s 22 body nachází na deváté příčce, Miloš Tyl s 23 body drží šesté místo a Patrik Dóža s 34 body celou ligovou produktivitu vede!

Poslední utkání na chodovském domácím hřišti dopadlo lépe pro Spartu, když zde v pátém utkání čtvrtfinále play-off odmítla konec sezóny a sérii ještě vrátila domů na Podvinný mlýn. Na toto vítězství budou chtít sparťané v zítřejším utkání navázat. Držitelé sparťanských Karet fanouška mají vstup na utkání ZDARMA!

Dále čtěte