Ani v Otrokovicích muži na body nedosáhli.

Ke čtvrtému kolu Tipsport Superligy sparťané vyrazili do dalekých Otrokovic. Čtyřicet minut vyrovnané utkání rozhodli domácí během čtyřicáté deváté minuty, kdy vstřelili tři branky.

30. listopad -1
Ani v Otrokovicích muži na body nedosáhli.

Utkání začalo z obou stran opatrně. Skóre se poprvé hnulo až v osmé minutě, kdy se po Jurčíkově přihrávce prosadil domácí Uhrinovský. Sparťané po obdržené brance převzali iniciativu. Odměnou jim v šestnácté minutě bylo vyrovnání. Bína zpoza branky našel Svatoše a ten se nemýlil. Ve zbývajících čtyřech minutách už se nic nestalo, a tak se šlo do šaten za smírného stavu 1:1.

Začátek druhé třetiny byl opět z obou stran poměrně opatrný. První vážnější vzrušení přišlo ve dvacáté páté minutě, kdy byl vyloučen sparťan Ježek. Sparťané však oslabení ubránili bez větších problémů. Už ve třicáté minutě dostali výhodu přesilové hry také sparťané. Sparta se ihned usadila v útočném pásmu a ani ne po minutě přesilovku využila. Po Marvánkově přihrávce zamířil podruhé v utkání přesně Svatoš. Spartě ovšem vedení příliš dlouho nevydrželo. Už ve třicáté čtvrté minutě za domácí srovnal Nagy. Po vyrovnávací brance byli domácí aktivnější, ale další branku už do konce druhé třetiny nepřidali. 

První dvě třetiny byly vyrovnané, závěrečné dějství pak, především díky jedné minutě, ovládli domácí. Sparťanskému kolapsu na začátku třetiny nic nenasvědčovalo. Sparta dokonce mohla jít do vedení, když na začátku třetiny trefila po pěkné akci tyč. Ve čtyřicáté deváté minutě ovšem přišla pro Spartu studená sprcha. Otrokovice během 38 sekund skórovaly hned třikrát a rázem tak vedly 5:2. Sparťané se snažili v závěru při hře bez brankáře snížit, a to se jim také povedlo. Svatoš v padesáté páté minutě snížil na rozdíl dvou gólů, čímž zkompletoval svůj hattrick. Dalších branek se však Sparta už nedočkala, naopak dvakrát inkasovala a Otrokovicím tak podlehla 3:7.

Dále čtěte