Dorostenky zvládly poslední zápas v tomto roce

Pátý turnaj dorostenek na Barrandově

30. listopad -1
Dorostenky zvládly poslední zápas v tomto roce

Ke svému poslednímu zápasu v tomto roce nastoupil náš tým dorostenek doplněný opět o starší žákyně. Kvůli absenci obou gólmanek dorostenek zaklekla do brány gólmanka starších žákyň Majda.

Soupeřkami nám byl tým TJ Lokomotiva Rakovník, se kterým jsme se dosud neutkali.

V tabulce byli hned za námi se stejným počtem bodů jako my.

Úvod zápasů byl bez výraznějších šancí obou soupeřů. Akce končily v rozích za brankou nebo byly zastaveny obranami.

Když už to vypadalo, že první třetina skončí bez gólu rozeběhla se s míčkem na hokejce z obrany Anička a své sólo zakončila gólovou střelou (1:0).

To byl na dlouho jediný gól. Ve druhé třetině se i přes šance nepodařilo žádnému z týmů nějaký gól přidat, takže do třetí třetiny jsme nastupovali s hubeným vedením o jeden gól.

Z druhé třetiny stojí za zmínku naše pěkně ubráněné oslabení, kdy čtveřice Ája, Anička, Kiki a Bára nepustili soupeřky do výraznější šance.

Majda chytala spolehlivě, a tak jsme se mohli soustředit na zvýšení skóre. O to se postarala Inka dorážkou po střele Stely (2:0).

Bohužel se soupeřkám podařilo snížit na rozdíl jednoho gólu a snažily se vyrovnat. Naštěstí pět minut před koncem vystřelila Kiki a k dorážce se dostala Kačka (3:1).

Rakovník ještě zkoušel změnit výsledek a po pěkném uvolnění jejich hráčky se zaskvěla Majda, která samostatný únik vychytala. Konečný výsledek byl tedy 3:1.  


Sestava: Valentová - Červenková, Křečková (1+0), Menšíková, Mervartová - Novotná (0+1), Walderová (1+0), Jelínková “C” - Grundová, Ronovská (1+0), Lukovská (0+1) - Vojtková, Brychová, Kapsová, Kratochvílová


https://online.ceskyflorbal.cz/20172018/online-199730.htm


Příští turnaj náš čeká až ve druhé polovině ledna 21. na Vinohradech v odpoledních časech.


Všem přeji krásné Vánoce !