Jeden nářez a pak aspoň bod

Čtvrtý turnaj dorostenek na Barrandově

30. listopad -1
Jeden nářez a pak aspoň bod

Tentokrát už nás čekaly zase jako normálně dva zápasy. První byl s Tigers FK Jižní Město B. Věděli jsme, že to bude náročný zápas s kvalitním soupeřem, který doposud prohrál jediný zápas.

První třetinu se nám dařilo zvládat domluvenou taktiku a pozorně hlídat nebezpečné útoky soupeřek. Byly z toho pouze dva obdržené góly. Za to ve druhé třetině jsme zcela propadli v důsledném bránění a dovolili jsme soupeřkám, aby nám nastřílely šest gólů. Naše snahy opět vyšly na prázdno.

Ve třetí třetině se nám podařilo zlepšit bránící činnost a byly z toho tři góly v naší síti oproti jednomu našemu čestnému úspěchu, kdy se střelou prosadila Kiki a výsledek zápasu byl tedy nelichotivých 1:11.


Sestava: Semančíková (Valentová) - Červenková “C”, Křečková, Mervartová, Železná - Walderová, Lukovská, Novotná (1+0) - Kratochvílová, Ronovská, Grundová - Brychová, Vojtková, Kapsová


https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=198194&type=1


Ve druhém zápase, který nás čekal už bylo potřeba bodovat. Soupeřem byl FBC Pitbulls Kolín: Pitbullačky.

S tímto soupeřem jsme se letos již utkali a zápas dopadl v náš prospěch po výsledku 5:1.

Úvod zápasu patřil nám, když nás do vedení dostala po přihrávce Zuzky Inka (1:0).

Pak ovšem v jedné minutě soupeřky otočily skóre a po dvou gólech jsme prohrávali (1:2).

V úvodu druhé třetiny přidaly další gól a bylo to 1:3. Za necelou minutu po tomto gólu dostal červenou kartu vedoucí soupeřek a tímto nám poskytl pětiminutovou přesilovou hru, což nám velmi pomohlo. Sice jsme v jejím úvodu dostali nejprve gól my (1:4), ale pak jsme gól dali a snížila Kačka po nahrávce Kiki (2:4) a ještě do konce této třetiny dala gól Stela po nahrávce Inky (3:4).

Na začátku třetiny už bylo vyrovnáno, když se trefila Kiki po nahrávce Áji (4:4). A za necelou minutu jsme skóre otočili v náš prospěch, kdy po nahrávce Inky se trefila Áďa.

Do konce zápasu zbývalo třičtvrtě minuty a soupeřkám se bohužel podařilo vyrovnat na konečných 5:5.   

Škoda, že jsme neudrželi vedení a neodnesli si ze zápasu tři body. Na druhou stranu nás může těšit, že se nám podařilo zápas otočit z nepříznivého stavu. A taky to, že s tímto soupeřem jsme v obou vzájemných zápasech zůstali neporaženi.



Sestava: Semančíková - Červenková “C” (0+1), Křečková, Mervartová (0+1), Železná - Walderová (1+0), Lukovská (1+0), Novotná (1+1) - Kratochvílová, Ronovská (1+2), Grundová (1+0) - Brychová, Vojtková, Kapsová


https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=198197&type=1


Na dalším turnaji hrajeme už zase jen jeden zápas a to 16.12., který opět pořádáme na Barrandově.