PREVIEW! Sparta si jede pro body do Brna!

Ve dvacátém kole Tipsport Superligy vyjedou naši muži bojovat do Brna s cílem získat všechny tři body. ,,Nebude to lehké, ale motivace dostat se mezi nejlepších osm týmů ligy a zahrát si play-off je obrovská," zní z kabiny "A" týmu!

30. listopad -1
PREVIEW! Sparta si jede pro body do Brna!

Letošní sezónu sparťané zahájili právě proti Brnu, kdy v prvním kole tomuto soupeři podlehli 4:7 a vstup do nové sezóny tak byl bez bodu. Sparťané však utkání nezačali vůbec špatně a se silným Brnem dokázali dlouho držet krok, zápas se zlomil ve druhé třetině, kdy sparťané z jednadvaceti střel na branku neproměnili ani jednu a Brno naopak dvakrát skórovalo za záda Beneše. ,,Soupeř zlomil utkání ve druhé třetině, kdy jednoduše odskočil na rozdíl dvou branek. Tento nedostatek nám chyběl po zbytek zápasu a při vabanku v power-play jsme místo vyrovnání inkasovali, což zápas definitivně zlomilo," dodal po zápase trenér domácích Jaroslav Berka.

Brno se v letošní sezóně potýká se stejným problémem jako většina týmů. Buldoci nedokáží držet konstantní formu a výsledky Brna jsou často velmi překvapivá. Tým Jana Kadlece dokázal porazit Tatran a v následujících kolech padl s Ostravou a Libercem, který si tak připsal teprve druhé vítězství v lize. Z posledních třech kol Brno získalo celkem šest bodů, které jim výrazně pomohly k současnému šestému místu v tabulce. 

Sparta má před sebou nelehký úkol. Pokud chce dále pomýšlet na účast v play-off, musí v Brně bodovat a dále tak držet naději a posunout se na osmé místo. Na posledním domácím utkání proti Ostravě jsme se mohli přesvědčit, že sparťanští fanoušci drží se svým týmem a chtějí ho vidět v play-off, ve kterém Sparta vždy dokázala soupeře potrápit a loni byla kousek od senzace, kdy nechybělo mnoho k porážce silného Chodova!

Zápas proti Brnu startuje v neděli 19.2. od 17:00 v hale Vodova v Brně. Vy můžete zápas sledovat online!

Dále čtěte