O body nás připravily hlavně individuální chyby, říká Pruner!

Ve třetím kole Tipsport Superligy čeká na sparťany další pražský rival. Tentokráte svěřenci Jaroslava Berky vyzvou Bohemians.

30. listopad -1
O body nás připravily hlavně individuální chyby, říká Pruner!

Bohemians své první utkání v nové sezóně, které hráli s Chodovem pod širým nebem, vinnou počasí nedohráli až do konce. Skóre 5:2 pro Chodov, které svítilo na ukazateli skóre na konci druhé třetiny, však jasně ukazovalo, kdo v utkání mířil za vítězstvím. Ve druhém kole se klokani střetli s Brnem, se kterým po vyrovnané bitvě padli těsně 4:5. Oba rivalové jsou tak v superligové tabulce zatím stále bez bodů, a tak je jasné, že se minimálně jeden z nich se svých premiérových bodů dočká už zítra.

V minulé sezóně Tipsport Superligy se Sparta s Bohemians střetla dvakrát. V prvním utkání se radovali zelenobílí, když před televizními kamerami porazili Spartu 6:4. Ta jim však porážku dokázala vrátit a ve druhém utkání klokany porazila 6:2. 

Bohemians vyznávají agresivní hru plnou střetů. V minulé sezóně se jejich tým stal tím nejtrestanějším ze všech, když sezónu zakončili se 126 trestnými minutami. Kádr klokanů se přes léto příliš neměnil. Bohemka dlouhodobě sází na své odchovance a do letošní sezóny nastupuje hned se 14 hráči, kteří právě v Bohemce s florbalem začínali. Nejvýraznější posilou Bohemky je příchod obránce Martina Rossiho z pražských Vinohrad, který v minulé sezóně v dresu SKV nasbíral 9 bodů. Hlavními tahouny Bohemians jsou Martin Kisugite, Martin Šimek a především pak kapitán zelenobílých Vojtěch Bagin. Zmíněná trojice si v minulé sezóně připsala celkem 123 kanadských bodů!

Vstup na utkání s Bohemkou je pro držitele sparťanských karet fanouška ZDARMA! K zítřejšímu utkání se krátce vyjádřil Matěj Pruner.

Dá se říct, že první dvě utkání vám vždy prohrála jedna opravdu špatně zahraná třetina. Čím to, že nedokážete udržet po celé utkání stejné tempo?

Ano, zatím vždy jsme nevydrželi předvádět stejně koncentrovaný výkon celý zápas. Je to jen v našich hlavách. Musíme se na to zaměřit a věřím, že v příštích zápasech to napravíme.

Ve středu vás na státní svátek čeká další pražský rival. Co od Bohemky očekáváš?

S Bohemkou hrajeme vždy vyrovnaná utkání, a to samé očekávám i od středečního zápasu. Bohemka hrozí nebezpečnou útočnou hrou s rychlými brejkovými situacemi a na to se musíme připravit.

Co musíte ze své hry odstranit nebo do ní naopak přidat, abyste ve středečním utkání brali body?

V posledním zápase nás o body nás připravily hlavně individuální chyby a špatná obranná hra. Když tyto chyby odstraníme a zlepšíme se v obraně, tak můžeme pomýšlet na výhru.

V čem vidíš největší sílu Bohemky?

Bohemka má největší sílu ve svém útoku. Musíme si dát pozor na nebezpečné krosové přihrávky, na kterých je jejich útok postavený.