Sparta před Scandic Cupem vyzve Tatran a Chodov!

Muže na konci září čeká ostrý švédský test, který je má připravit na start Superligy. Ještě před Umeå Scandic Cupem se však v dalších přípravných zápasech střetnou s českou elitou!

30. listopad -1
Sparta před Scandic Cupem vyzve Tatran a Chodov!

Sparťané mají za sebou první část herní přípravy, kterou ukončil pražský Czech Open. Výkony, které A-tým na turnaji předváděl, měly po celou jeho dobu vzrůstající tendenci. Celkový dojem ovšem kazí smolná porážka ve čtvrtfinále, kde muži až po nájezdech podlehli švýcarskému Zugu United.

Tipsport Superliga začíná už za necelý měsíc, před A-týmem jsou tak poslední přípravné duely. Nejbližší dva jsou na programu hned příští týden. Nejprve se sparťané v pondělí 22. srpna v 19:00 představí na půdě Tatranu Střešovice. Poté ve čtvrtek 25. srpna v 18:30 zavítají na Jižní Město, kde vyzvou svého přemožitele ze čtvrtfinále Superligy a zároveň posledního superligového mistra, pražský Chodova.

Po utkáních s dvěma pražskými rivaly se A-tým začne pomalu balit na Umeå Scandic Cup, kam vyrazí poslední srpnový víkend. Při své další švédské misi ve studentském městě Umeå opět vyzvou týmy světové úrovně v čele s věhlasným IBK Dalen!

Vše už tedy pomalu začíná směřovat k neděli 18. září, kdy sparťané otevřou svou sezónu zápasem proti silnému Brnu. První kolo bude pro všechny sparťany opět speciální. Na základě volby trenérů jednotlivých kategorií vyhlásíme a oceníme ty nejlepší sparťany!