Velký zážitek pro přípravku, sdílí nadšení Jarda Boucník!

V nedělním utkání Sparta - Pardubice se v přestávkovém programu ukázali nejmenší členové Sparty, kteří si vyzkoušeli, jaké to je hrát před třemi stovkami diváků! O velkém zážitku pro malé sparťánky se v krátkém rozhovoru rozpovídal trenér přípravky Jarda Boucník.

30. listopad -1
Velký zážitek pro přípravku, sdílí nadšení Jarda Boucník!

Ahoj Jardo, jak se ti líbil nedělní program pro týmy přípravek?

Já osobně nápad velmi oceňuji a pro děti byl jednoznačně velký zážitek jak nástup s hráči A týmu, tak možnost zahrát si před početným publikem. Děti se těšily od první chvíle, kdy se o akci dozvěděly a užily si to naplno.

Vypozoroval jsi u dětí nějakou nervozitu, která mohla být způsobena velkým počtem diváků?

Vůbec, a to se mi na dětech líbí nejvíce - berou si jen to pozitivní a případnou trému si nepřipouští.

Co vidíš jako největší plus takové akce?

Přínosů je určitě více, na dětech bylo vidět, jak jsou pyšní, že jsou součástí velké sparťanské florbalové rodiny, že nejsou jen ti nejmladší a byly rády, že se i s nimi počítá. Také svoje nadšení daly najevo hlasitým fanděním svým vzorům z A týmu. A v neposledním případě mohly vidět, kam až to lze pilným tréninkem, silnou vůlí a vytrvalostí dotáhnout. 

Zaslechl jsi nějaké pozitivní ohlasy od dětí/rodičů?

Děti se ptaly, kdy se akce bude opět opakovat. :-)

Na závěr... Jak se daří přípravce PM a co by jsi vzkázal fanouškům Sparty před důležitým zápasem s Bohemians?

Přípravka má před sebou ještě hodně práce, ale během podzimu jsme ukázali zlepšující se výkony v každém zápase. Fanouškům bych vzkázal, ať si udělají čas a přijdou fandit! Jejich podpora bude potřebná, jde o další důležitý zápas!


Dále čtěte