5:7
1:2, 2:1, 2:4
Tatran Teka Střešovice
ACEMA Sparta Praha
sobota 27.3.2021 17:00
Sportovní centrum Řepy
Superliga florbalu, 1. kolo

Reportáž k utkání

Sezona byla náročná, to asi potvrdí všechny týmy v Superlize, je to tak? ,,Souhlasím, byla to velmi specifická sezóna, dvakrát jsme byli v karanténě, odkládala se nám utkání, je to sezóna bez diváků, což mluví za vše, protože na diváky jsme se hodně těšili. I přes výsledek v základní části vím, že jako tým máme na víc a teď máme příležitost to ukázat, proto se obrovsky těším na playoff,"  říká o letošní sezoně Mikuláš Krbec.

Základní část je minulostí, pojďme k playoff. Jak jsi spokojený se soupeřem do čtvrtfinále? ,,Jelikož nás Bohemka ani Tatran nechtěli, dodává nám to obrovskou energii, kterou týmově přetavíme ke špičkovým výkonům. Bude to boj a na Tatran si věříme," komentuje čtvrtfinálového soupeře Sparty Bady. Poprvé zažiješ playoff v rudém dresu, myslíš, že to bude něco jiného než třeba na Chodově? ,,Určitě ano, je to úplně jiný tým a jiná parta lidí. Upřímně jsem zvědavý, co ještě tenhle tým ukáže," říká s očekáváním Krbec. Zmínil jsi, že ve Spartě je úplně jiný tým a jiná parta lidí, kdo je v šatně tvůj největší parťák? ,,Na to nedokáži jednoznačně odpovědět. Díky Kašpiho přístupu je tým hodně otevřený a propojený, a za to mu patří velké dík. Dokázal z nás před playoff udělat jednu velkou tlupu," pochvaluje si Mikuláš přítup hlavního trenéra Ondřeje Kašpárka. 

Na co se budeš v playoff nejvíce soustředit? ,,Budu se soustředit na náš herní plán a pokyny, které dostaneme od trenérů, ale zároveň budu chtít přidat něco navíc a dělat rozdílové věci, což v play-off rozhoduje," říká jednoznačně sparťanský útočník. Co od čtvrtfinálové série proti Tatranu očekáváš? ,,Tvrdou, rychlou, atraktivní hru, kde budou rozhodovat maličkosti. S Tatranem jsem chtěl v playoff hodně hrát, může to být velmi atraktivní série, co se florbalu týče. Nicméně slovy klasika: playoff je jiná soutěž," říká k Tatranu Mikuláš. Jaké jsou ambice týmu do playoff? ,,924," uzavírá rozhovor Mikuláš Krbec.

Přehled všech utkání čtvrtfinálové série mezi Tatranem a Spartou:

  1. čtvrtfinále: 27/3, 17:00, SC ŘEPY
  2. čtvrtfinále: 28/3, 17:00, SC ŘEPY
  3. čtvrtfinále: 2/4, 20:20, UNYP ARENA - ČT SPORT
  4. čtvrtfinále: 3/4, 19:00, UNYP ARENA
  5. čtvrtfinále: 5/4, 17:00, SC ŘEPY
  6. čtvrtfinále: 7/4, 17:00, UNYP ARENA
  7. čtvrtfinále: 11/4, 17:00 SC ŘEPY

Další informace

Aktuální utkání

úterý 31.8.2021 19:00
ACEMA Sparta Praha 9:4
FLORBAL CHODOV