5:4
1:0, 4:1, 0:3
ACEMA Sparta Praha
FBŠ Hummel Hattrick Brno
sobota 28.11.2020 15:00
UNYP ARENA
Superliga florbalu, 8. kolo

Reportáž k utkání

Po pátečním úspěšném testování, kdy všem hráčům Sparty vyšel test na koronavirus negativní se tým Ondřeje Kašpárka plně koncentroval na první hrací víkend, který Sparta odehrála v Praze.

První utkání Sparta odehrála doma v UNYP ARENĚ, kam zavítal soupeř Hattrick Brno. Hned z úvodu utkání se Sparta dostávala do slibných šancí, skórovat se ji ale podařilo až na začátku 14. minuty utkání, kdy se díky napadání u branky soupeře trefil Lukáš Ujhelyi. Další branky Sparta trefovala pouze ve druhé třetině, kdy se postupně trefil nováček ve sparťanském dresu Dominik Beneš, dále Mikuláš Krbec, znovu Ujhelyi a na závěr také Josef Juha. Drama nastalo ve třetí třetině, kdy se Hattricku podařilo postupně snížit na závěrečných 4:5. 

V neděli Spartu čekal Chodov. Zápas na Jižním Městě pro Spartu po první třetině nevypadal vůbec dobře, Chodov se díky slepeným brankám dostal do vedení 3:0. Sparta stihla reagovat v závěru prvních dvaceti minut, kdy se v přesilovce trefil střelec dvou sobotních branek Lukáš Ujhelyi. Druhá třetina se Spartě gólově povedla stejně jako v zápase s Hattrickem.  Branku zaznamenal Ondřej Hurt, Josef Juha a také Jakub Kolstrunk po skvělém výhozu Beneše. Tentokrát Sparta vyrovnala na 3:3 a následných 4:4. První a druhý gól třetí třetiny slavil Chodov, který tak doma ubránil všechny tři body po výhře 4:6.

Další utkání Spartu čekají příští víkend. V sobotu 5. prosince od 17:00 proti Otrokovicím a v neděli 6. prosince od 17:00 doma v UNYP ARENĚ. 


Další informace

Aktuální utkání

úterý 31.8.2021 19:00
ACEMA Sparta Praha 9:4
FLORBAL CHODOV