Prague Games s medailemi, zlato a bronz na krk pověsili mladší žáci

Letošní turnaj Prague Games je již minulostí a týmy mladších žáků se postaraly o medailový úspěch v podobě zlaté a bronzové medaile.

Prague Games s medailemi, zlato a bronz na krk pověsili mladší žáci

O další skvělý úspěch se postaral zlatý tým mladších žáků z letošního Hummel Open Game v Brně, který stejně jako v Brně tak ani na turnaji v Praze nepoznal přemožitele a turnaj uzavřel sobotním vítězným finále proti Vsetínu se kterým se ve finále utkal už právě na zmíněném turnaji v Brně. Za zmínku stojí skvěle odbojované semifinále proti Tatranu Střešovice, které Sparta vyhrála 6:5. Ke zlatému úspěchu nám řekl pár slov hlavní trenér Jaroslav Berka. ,,Turnaj sjme výsledkově zvládli, i když to z důvodu současné situace nebyl turnaj s tradičním mezinárodním srovnáním, což nás samozřejmě mrzí. Nyní si po sezoně trošku odpočineme a pak se začneme připravovat na novou sezonu, kde chceme být opět o kus lepší." 

Druhý medailový úspěch zaznamenal také druhý tým mladších žáků, který v kategorii B12 získal bronzové medaile hned po nepovedeném semifinále, které prohrál s Olomoucí těsně 3:4 po nájezdech. ,,V první řadě bych chtěl kluky pochválit za celý turnaj. Krom občasných drobných zaškobrtnutí předváděli v každém zápase skvělé jak individuální, tak hlavně týmové výkony, což je pro mě vždycky důležité. Do finále tentokrát zbývalo opravdu málo, ale vím, že si z toho odneseme cenné zkušenosti do dalších zápasů. Věřím, že si kluci i rodiče stejně jako já turnaj maximálně užili,"  říká po turnaji Matěj Kozdera, hlavní trenér této kategorie.

Chceme take poděkovat všem ostatním týmům Sparty, které na turnaji náš klub reprezentovali a budeme se těšit na další společné akce, kterými jsou v nejbližší době letní klubové soustředění a v závěru srpna také domácí turnaj UNYP CUP 2020.

Dále čtěte