Veteráni Sparty na vítězné vlně

Neoficiální veteránská liga (35+ let) má za sebou více jak polovinu soutěže a Sparta Masters zatím nepoznala hořkost porážky a kráčí k prvnímu místu po základní části.

Veteráni | 2. březen 2020
Veteráni Sparty na vítězné vlně

Na našem štítě zůstali, jak loňští finalisté soutěže z Chodova, tak vítězové z Black Angels.  Celkem 6 vítězství se někdy rodilo poměrně složitě, ale vždy jsme dali minimálně o jednu branku více, jak soupeř.  Umění otáčet zápasy a dovést je do vítězného konce se projevilo několikrát, hlavně v zápase s Chodovem, kde náš tým prohrával velmi rychle o 3 branky, ale nakonec slavil zasloužené vítezství 9:8. 

Velkou naší předností je šíře kádru, který se podařilo dát dohromady, protože ať se poskládá v libovolném složení, tak pořád má velkou herní kvalitu. Velkým pozitivem je, že všichni, co tvoří nově založený tým, mají velkou chuť do hry a žádný zápas pro ně není ztracený.

Do konce základní části nás ještě čekají poslední 2 zápasy a pokud je zvládneme proměnit ve vítězství, tak hurá do play-off z 1. místa. Tam narazíme na soupeře, který skončil na 8. místě, série se hraje na 2 vítězné zápasy, tak nám držte palce!

Výsledky zápasů:

Sparta Masters – FBK Kobylisy      8:3

Sparta Masters – Star Dust               5:0 (kontumačně)

Sparta Masters – Bourbon                5:4

Sparta Masters – Fat Pipe Chodov  9:8

Sparta Masters – Milada                   6:5

Sparta Masters – Sokol Bubeneč     5:3

Sparta Masters – Black Angels          9:5

Rudolf Javořík