Sparta přechází na novou verzi Členské sekce

Sparta v sobotu 2. května přechází na vylepšenou verzi Členské sekce, která bude sloužit k ještě lepší komunikaci mezi klubem a členy. Podrobný návod krok po kroku, jak každý člen Sparty přejde z původní verze na novou najdete v článku.

Sparta přechází na novou verzi Členské sekce

Přesný návod, jak se od soboty 2. května členové Sparty registrují do nové členské sekce:

1) Otevřete si přihlašovací stránku do Členské sekce ZDE (nyní se zobrazuje přihlášení do starší verze, od soboty 2. května bude k dispozici náhled, který vidíte na obrázku níže).

2) Ve spodní části kliknete na položku “Přihlásit se původním loginem” (viz. šipka na obrázku).

3) Jakmile rozkliknete položku “Přihlásit se původním loginem", zobrazí se vám volné pole, kam zadáte své dosavadní přihlašovací údaje např.: 00novakJ

4) Na vaši emailovou adresu, kterou jste měli zadanou v Členské sekci, obratem přijde zpráva s aktivačním odkazem do nové Členské sekce a PIN

5) Po rozkliknutí aktivačního odkazu a zadání PINu vás Členská sekce v několika krocích vyzve k zadání kontaktních a dalších údajů.

Jednou z novinek nové členské sekce je také samostatný způsob přihlášení rodiče a člena, email tedy přijde i rodičům členů, kteří si tak založí vlastní rodičovskou členskou sekci.

Podrobný návod k přechodu z dosud používané Členské sekce na novou verzi Členské sekce najdete také na webu poskytovatele eosmedia.cz  

Věříme, že jakmile se vám pordaří přejít na novou Členskou sekci, rychle se v ní zorientujete a dále tak budete moci pohodlně komunikovat se svými trenéry.

Pokud budete mít technický problém s přechodem na novou Členskou sekci, prosím, kontaktujte Daniela Wertheima (daniel.wertheim@sparta-florbal.cz), případně na telefonu: 776 723 558 vždy každý všední den mezi 14:00 - 17:00.

Dále čtěte