Livesport Superliga 2021-2022

Muži A

3:4
0:3, 1:1, 2:0
FBC 4CLEAN Česká Lípa
ACEMA Sparta Praha
středa 9.2.2022 19:00
SH Česká Lípa
Livesport Superliga, 24. kolo

Reportáž k utkání

Utkání v České Lípě začalo velmi povedeně. Po prvních dvaceti minutách si Sparta vydobyla třígólový náskok. Mezi střelce první třetiny se zapsal Matěj Čermák, Daniel Fišer a tradiční střelec Lukáš Ujhelyi. Od tohoto momentu se zdálo, že Sparta bude mít celé utkání pod kontrolou. 

Druhá třetina začala opět lépe pro Spartu. Lípa si vstřelila vlastní gól a Sparta šla do vedení 4:0. Ve druhé třetině se Lípa trefila také do branky Beneše a dokázala tak snížit na 1:4. Ve třetí třetině se gólově dařilo pouze České Lípě, která postupně dokázala snížit na rozdíl jediné branky. Martin Beneš však svůj tým dokázal podržet a Sparta si tak upevnila čtvrté místo základní části Livesport Superligy.

Poslední zápas základní části odehrajeme doma v UNYP ARENĚ v neděli 13.2. od 17:00 proti Tatranu. Pár hodin před začátkem utkání odpořádáme florbalový turnaj dětem z florbalových kroužků Sparta Kids, kteří poté dorazí podpořit Spartu na zápas proti pražskému rivalovi. Permanentkáři mají opět vstup zdarma, vstupenky si můžete zakoupit také už nyní v síti Ticketportal. Připomínáme, že na nedělním utkání se nebudete muset prokazovat očkováním či proděláním nemoci. Více na webu Českého florbalu. 

Online program utkání Sparta - Tatran.

Těšíme se na vás!


Další informace

Aktuální utkání

čtvrtek 31.3.2022 19:30
ACEMA Sparta Praha 3:4
Předvýběr.CZ Florbal MB