Livesport Superliga 2021-2022

Muži A

7:6
3:1, 2:2, 2:3
FAT PIPE FLORBAL CHODOV
ACEMA Sparta Praha
pondělí 22.11.2021 16:50
SH Jižní Město
Livesport Superliga, 16. kolo

Reportáž k utkání

První třetina pro Spartu nezačala vůbec dobře, v šesté minutě Chodov proměnil druhou branku a v sedmnácté minutě už byl stav 3:0 pro domácí. Svůj tým lehce uklidnil Jakub Kolstrunk, který díky svým šikovným rukám na brankovišti snížil na 1:3 a do druhé třetiny tak dodal svému týmu potřebné sebevědomí a klid v proměňování šancí.

Výkon Sparty se ve druhé třetině jasně zlepšoval, branky ale přidával zejména Chodov, který odskočil už do čtyřbrankového vedení a za stavu 1:5 Sparta musela zahájit stíhací jízdu, kterou dotáhla opět na rozdíl pouhých dvou branek. Zlom zápasu přišel v čase 50:18, kdy z brejkové situace proměnil branku Vošta, který tak zařídil vedení 6:3. Další rána pro Spartu přišla ve vlastní přesilovce v čase 52:14, kdy šel Chodov do vedení 7:3 po přesné střele Vávry. 

Sparta nic nevzdala a třetí třetinu vyhrála v poměru 3:2, na body to ale nestačilo. Poslední branku utkání vstřelil Matěj Pruner v čase 59:59. Bohužel ale Chodov těsně uhájil vedení 7:6 a Sparta si tak na Chodově na body nesáhla. Důležité utkání máme před sebou ve středu 24.11. od 19:30 v UNYP ARENĚ, kde odehrajeme čtvrtfinále Poháru Českého florbalu proti Liberci, který jsme v minulém týdnu porazili 8:5 v rámci ligového utkání Livesport Superligy. Dorazte Spartu podpořit ve čtvrtfinálovém boji, permanentkáři mají vstup zdarma, vstupenky můžete zakoupit v síti Ticketportal. 

Pro vstup na utkání platí nová opatření pro diváky:

- Prokázat se mohou pouze očkovacím certifikátem či certifikátem s laboratorním potvrzením o prodělání onemocnění covid-19 v posledních 180 dnech.

- Neplatí PCR test (výjimka osoby před dovršením 18 let věku, lidé s neukončeným očkováním či osoby, které se ze zdravotních důvodů očkovat nemohou).

- Platnost PCR testů pro diváky, na něž se vztahují výše zmíněné výjimky, je 72 hodin.

    - Děti do 12 let i nadále mohou na halu bez prokázání bezinfekčnosti (jako hráči i jako diváci).

    - Stále platí používání respirátorů po celou dobu utkání. 


    Další informace

    Aktuální utkání

    čtvrtek 31.3.2022 19:30
    ACEMA Sparta Praha 3:4
    Předvýběr.CZ Florbal MB