5:6p
2:1, 2:2, 1:2, 0:1
Tatran Teka Střešovice
ACEMA Sparta Praha
neděle 7.3.2021 17:00
Sportovní centrum Řepy
Superliga florbalu, 26. kolo

Reportáž k utkání

Sparťané už jsou smířeni s tím, že po základní části mezi TOP 4 týmy Livesport Superligy patřit letos nebudou. V utkání proti Tatranu ale mohou svěřenci Ondřeje Kašpárka zabojovat o konečné páté místo a to pouze v případě, že Tatran porazí v základní hrací době. Díky vítězství za tři body by Sparta přeskočila o bod Chodov, který po základní části získal 48 bodů a ten by se tak posunul na šesté místo. 

Týmu ze Střešovic by v zápase se Spartou stačily alespoň 2 body, v tu chvíli by dorovnali bodové skóre Bohemians (53) a díky dvěma vyhraným vzájemným utkáním v základní části by se Tatran posunul na třetí místo a Bohemians by zakončili základní část na místě čtvrtém. Už nyní je ale jisté, že Sparta bude čekat, kdo si ji pro letošní čtvrtfinálovou bitvu vybere, může se ale také stát, že Sparta zbyde na čtvrtý tým základní části. To vše se dozvíme v neděli.

Zápas proti Tatranu můžete sledovat od 17:00 na tvcom.cz, výběr soupeřů je na programu hned po odehraném utkání. Více se o studiu florbal dozvíte ZDE.


Další informace

Aktuální utkání

úterý 31.8.2021 19:00
ACEMA Sparta Praha 9:4
FLORBAL CHODOV