9:6
3:1, 2:2, 4:3
ACEMA Sparta Praha
Tatran Teka Střešovice
neděle 10.1.2021 17:00
UNYP ARENA
Superliga florbalu, 13. kolo

Reportáž k utkání

Úvod zápasu patřil Spartě, která od prvních minut dokázala blokovat nebezpečné střely Tatranu a proměňovat své brejkové situace. První a zároveň svou premiérovou Superligovou branku vstřelil junior Tomáš Dibelka. Za necelých pět minut následovala branka Matyáše Bachmaiera, který tvrdou střelou vymetl šibenici Tatranu. Třetí brankou stvrdil vedení slovenský rychlík Lukáš Ujhelyi. Tatranu se před první pauzou podařilo odpovědět a snížit na 1:3.

Vyrovnávací branku jsme viděli v čase 32:29 od Filipa Langra (3:3). Vedení Spartě vrátil Marek Zouzal povedeným nájezdem. Na Zouzala navázal také Jakub Kolstrunk, který svou přesnou trefu stihl v závěru druhé třetiny a vrátil Spartě dvoubrankové vedení. 

Stejně jako úvod první třetiny se Spartě povedl také vstup do třetiny třetí. Během čtyř minut si vypracovala skvělý brankový stav 8:3 po dvou trefách Matěje Čermáka a druhé trefě Tomáše Dibelky, díky kterému dostala Tatran pod velký tlak. Tatran musel hru otevřít a také díky dvěma přesilovkám dokázal snížit na 6:8. Utkání uzavřel Lukáš Ujhelyi trefou do prázdné branky a bylo hotovo - 9:6. 


Další informace

Aktuální utkání

úterý 31.8.2021 19:00
ACEMA Sparta Praha 9:4
FLORBAL CHODOV