Sparťanská mládež se na konci září vydá na tradiční turnaj Umea Floorball Festival!

Dvakrát během stejného měsíce bude Umea plná florbalistů Sparty. Zatímco na začátku září se na prestižní předsezónní Umea Scandic Cup vydají hráči "A" týmu, na konci září zamíří do severošvédského města mládežnická družstva dorostenců a starších a mladších žáků.

Klubové zprávy | 30. listopad -1
Sparťanská mládež se na konci září vydá na tradiční turnaj Umea Floorball Festival!
Prostředí Umea Floorball Festivalu je díky výborného přístupu partnerského oddílu IBK Dalen na špičkové úrovni. V loňském roce si mohli hráči Sparty zatrénovat s českými reprezentanty či se vyfotit s velikány světového florbalu Ketilem Kronbergem a Jonasem Svahnem. Stejná náplň je v plánu i letos, navíc je však pro účastníky letošního turnaje je připraveno na místě další zpestření - zápas švédské mužské superligy IBK Dalen - IBF Falun! Oba týmy skončily v minulé sezóně v semifinále a pro nadcházející ročník superligy se netají nejvyššími ambicemi. K vidění tak bude jeden z nejkvalitnějších florbalových zápasů na klubové úrovni vůbec!



Samotný mládežnický turnaj se uskuteční v termínu 30.září - 2. října 2016, přičemž počítáme s příjezdem do Umea již ve středu večer a během čtvrtečního dne absolvování tréninku či přátelského utkání, doprovodného programu v okolí Umea a večerního superligového zápasu IBK Dalen - IBF Falun. Na samotném turnaji pak budou hráči Sparty obhajovat loňské vítězství starších žáků, kterým se podařilo ve finále porazit domácí klub IBK Dalen. 


Veškeré záležitosti ohledně možnosti přihlašování atd. naleznete na členské sekci příslušných kategorií (dorostenci, st.žáci, ml.žáci).