Novým prezidentem klubu ACEMA Sparta Praha se stal Ing. Jiří Krejča

Jmenováním do pozice prezidenta oddílu se s platností od 1.10.2015 stal Ing. Jiří Krejča.

Klubové zprávy | 30. listopad -1
Novým prezidentem klubu ACEMA Sparta Praha se stal Ing. Jiří Krejča

V souladu se Stanovami klubu byl k 1.10.2015 jmenován prezidentem AC Sparta Praha - florbal Ing. Jiří Krejča. Jeho mnohaleté zkušenosti z vrcholných manažerských pozic a rozsáhlá síť kontaktů jsou přínosem pro další rozvoj klubu. Hlavním posláním prezidenta je reprezentování klubu, vyjednávání výhodných podmínek u smluvních partnerů, pomoc při zajišťování finančních prostředků na provoz klubu a poskytování poradenství při řízení klubu.

"Jmenování Jiřího Krejči do funkce prezidenta klubu je logickým vyústěním jeho více než desetileté spolupráce a podpory florbalové Sparty. Vážíme si toho, že pan Krejča i přes velké pracovní vytížení ve své podnikatelské činnosti je vždy k dispozicid a připraven řešit s námi složité záležitosti. Těšíme se na další spolupráci," uvedl generální manažer klubu a člen VV Václav Culka ml.

"Moje dlouhodobá podpora florbalové Sparty vyplývá ze dvou faktů. Klubem prošel jako brankář můj nejstarší syn Lukáš a ten přivedl do Sparty nyní aktivně hrající bratry Jirku, Honzu a Pepíka. Ještě důležitější je ale moje důvěra v současné vedení klubu a vize šéftrenéra Jardy Berky vybudovat ve Spartě mistrovské týmy založené hlavně na vlastních odchovancích. Mezi rodiči hráčů je spousta nadšenců, kteří nezištně pomáhají. Budu rád, když se na mě budou obracet se svými náměty na podporu klubu, abychom společně připravovali doporučení pro výkonný výbor. Kontaktovat mě mohou kdykoliv osobně během tréninků mládežnických kategorií, kde se pohybuji či na zápasech elitních týmů nebo také e-mailem  (jkrejca@vere.cz)."