Umea Floorbal Festival - starší žáci vezou zlato!! (5.10.2015 v 19:35)

Sparťanská výprava je po úspěšném turnaji již na zpáteční cestě. Tři sparťanské týmy sehráli na turnaji neuvěřitelný počet 18 utkání a s bilancí jedné zlaté a jedné bronzové medaile se vrací domů do ČR. Mimo samotný turnaj sparťané absolvovali také tréninky se superligovým týmem IBK Dalen, mohli se potkat s hvězdami florbalu v čele s Ketilem Krobergem a Johanem Svahnem či českými legionáři Martinek Tokošem a Patrikem Suchánkem. Třešňičkou na dortu bylo také utkání SSL žen IBK Dalen - Pixbo Wallenstam!

Klubové zprávy | 30. listopad -1
Umea Floorbal Festival - starší žáci vezou zlato!!  (5.10.2015 v 19:35)
Návrat:
Časy příjezdů autobusů - autobus s mladšími a staršími žáky 21:00. Autobus s dorostem 22:00 k Podvinnému Mlýnu. 

UTKÁNÍ:
Dorostenci ACEMA Sparta Praha (konečné 3.místo):
ACEMA Sparta Praha vs. IBF Dalen Svart 2:2
ACEMA Sparta Praha vs. IBF Dalen Vif 0:3
ACEMA Sparta Praha vs. GUIF 2:3
ACEMA Sparta Praha vs. KAIS Mora 1:2        
ACEMA Sparta Praha vs. IBF Dalen Svart 6:1
ACEMA Sparta Praha vs. GUIF 3:2

Starší žáci ACEMA Sparta Praha (vítězové Umea Floorball Festival 2015 BOYS 01):
ACEMA Sparta Praha vs. GK IBS 6:0
ACEMA Sparta Praha vs. Umea City IBF Vit 4:1
ACEMA Sparta Praha vs. Merikoski SBT (FIN) 8:1
čtvrtfinále: ACEMA Sparta Praha vs. Kellon Lyonti 4:1
semifinále: ACEMA Sparta Praha vs. Granlo Vit 4:2
FINÁLE: ACEMA Sparta Praha vs. IBF Dalen 9:7

Mladší žáci ACEMA Sparta Praha:
ACEMA Sparta Praha vs. Umea City IBF 2:3
ACEMA Sparta Praha vs. GK IBS 6:0
ACEMA Sparta Praha vs. Vindelns IF 2:9
čtvrtfinále: ACEMA Sparta Praha vs. Holmsund City 1:3
ACEMA Sparta Praha vs. Vanas 10:1
ACEMA Sparta Praha vs. Ankarsvik 8:2

4.10.2015
Poslední den ve znamení úspěchů a vítězství. Mladší žáci své zápasy o umístění vyhráli a nakonec skončili ve své kategorie na krásném 5.místě. Pohlednou hrou a kombinacemi však ukázali, že mají an čem stavět i do dalších let a že se mohou směle měřit s každým týmem. 

Také dorostenci v neděli váleli. Nejprve porazili Dalen Svart 6:1 a následně v boji o 3.místo zvítězili i nad týmem GUIF, kterému oplatili prohru ze základní skupiny. Pozitivem je to, že dorostenci se s turnajem loučí 2 vítěznými zápasy! 

Zcela famózním výkonem se prezentovali starší žáci, kteří turnaj vyhráli způsobem start-cíl. Během turnaje své všechny zápasy vyhráli a ve fantastickém finále zdolali domácí Dalen 9:7 a odváží si zlaté medaile! 


3.10.2015
Boje ve skupinách pomalu finišují. Jako první si skvělou výchozí pozici vybojovali postupem do play-off z prvního místa své skupiny starší žáci, kteří vyhráli svou skupinu s plným počtem bodů a se skóre 18:2. Skvělým výkonem se také prezentovali v ranním zápase mladší žáci, kteří svého švédského soupeře přehráli 6:0, druhý zápas však v obrovské hale uDominate v srdci Umea nezvládli a ze skupiny do čtvrtfinále postupují ze třetího místa. 

2.10.2015
Po včerejším společném sledování tréninku týmu IBK Dalen a společném focení a setkání s hráči švédské superligy mají dnes všechny týmy na programu dopolední trénink s účastí vybraných hráčů Dalenu (Martin Tokoš, Patrik Suchánek) a v odpoledních hodinách se již vrhnou do bojů o trofeje z Umea Floorball Festivalu! 


1.10.2015
Autobus starších a mladších žáků si již pochutnává na obědě ve vyhlášené místní restauraci Droskan, aktuálně (13:10) také autobus dorostenců!  

Dnes čeká mladé florbalisty zajímavý program - po obědě a krátkém obhlédnutí švédského Umea bude následovat ubytování a poté společné sledování tréninku superligového týmu IBK Dalen, za které hraje švédský reprezentant Johan Svahn, jeden z nejlepších hráčů světa Ketil Kronberg či čeští legionáři Martin Tokoš s Patrikem Suchánkem. Po tréninku budou mít trenéři možnost trénink rozebrat s trenéry klubu a hráči se vyfotit a seznámit se s těmi nejlepšími hráči světové extratřídy. Zítra na mladé sparťany bude čekat dokonce společný trénink s hráči IBK Dalen! Fotka s úřadujícím mistrem světa a držitelem 2 titulů ze švédské superligy Johanem Svahnem je určitě pro mladé sparťany velkou motivací! 

Johan Svahn a mladí sparťané - IBK Dalen (2x titul SSL, mistr světa 2014)

Tým starších žáků na poradě před startem turnaje