KARTA FANOUŠKA a vyhlašování SPARŤANŮ SEZÓNY 2014/2015 již tuto neděli!

Na soupisku pro jedno utkání lze zapsat 20 hráčů, každý florbalista si však přeje, aby v hale měl ještě o jednoho spoluhráče víc! Tím spoluhráčem jste vy, fanoušci. Staňte se tedy naším 21. hráčem a pomozte Spartě vítězit v sezóně 2015/2016.

Klubové zprávy | 30. listopad -1
KARTA FANOUŠKA a vyhlašování SPARŤANŮ SEZÓNY 2014/2015 již tuto neděli!
S kartou fanouška na extraligu zdarma nejen na Podvinném Mlýně, ale na všech pražských derby s účastí Sparty!

Stejně jako v loňské sezóně, tak i letos, je pro Vás, fanoušky, připravena Karta fanouška. Jedná se unikátní věrnostní kartu opravňující svého držitele k bezplatným vstupům na všechna domácí utkání extraligového týmu ACEMA Sparta Praha v sezóně 2015/2016, a to včetně nadstavbové části play-down či play-off. Bonusem navíc je možnost zdarma navštívit zápasy Sparty na půdě všech pražských týmů! Za vstupy na domácí utkání s KARTOU FANOUŠKA budou její držitelé odměňování v podobě bodů, za které na konci sezóny získají skvělé ceny. Dohromady můžete získat 21 bodů a při domácích zápasech se tak stát naším 21. hráčem! 

Věrnostní soutěž

Nejvěrnější fanoušky, kteří získají 20 nebo 21 bodů zařadíme do slosování o prémiové vstupenky na superfinále florbalu, podepsaný dres A-týmu a další super ceny! Pokud se Vám nepodaří dosáhnout na nejvyšší možný počet bodů, tak nemusíte smutnit. Cen budeme mít připraveno spoustu a odměníme 100 nejvěrnějších fanoušků! Předání cen poté proběhne během prvního domácího utkání v části nadstavbové!
V základní části odehraje ACEMA Sparta Praha 11 domácích utkání, z nichž hned 5 je prémiových. Za každou návštěvu utkání obdržíte do věrnostního programu 1 bod. Za návštěvu prémiového utkání body hned 3! Pro všechny držitele KARTY FANOUŠKA jsou navíc na vybrané produkty v klubovém fanshopu připraveny zvýhodněné ceny.

Jak si kartu pořídit?

Kartu lze pořídit tento čtvrtek a pátek na tréninku své kategorie u trenérů a také v den utkání. Karty se také dají objednat na emailu marketing@sparta-florbal.cz. Pro objednávku je potřeba uvést jméno držitele karty, emailový a telefonní kontakt a případně kategorii v klubu (např. elévové PM). Kartu Vám poté připravíme s možností vyzvednutí na prvním domácím utkání v letošní sezóně, či na jiné klubové události. Elektronická rezervace karty (s platbou na místě) umožní výrazně zrychlit případný nákup karet před prvním domácím utkáním. 

Kolik Karta Fanouška stojí?

Pro členy klubu ACEMA Sparta Praha je KARTA FANOUŠKA, s možností vyhrát spoustu cen, za exkluzivní cenu 50 Kč / 1 Karta fanouška. Pro rodinné příslušníky a přátelé nakupující prostřednictvím člena klubu je cena 100 Kč / 1 Karta fanouška. Plná cena karty fanouška ACEMA Sparta Praha je poté 400 Kč / kus.
 

Sparťan sezóny 2014/2015!

Slavnostní vyhlašování 1. ročníku „Sparťana sezóny“ proběhne během úvodního extraligového utkání ACEMA Sparta Praha vs. Tatran Střešovice. Z každé tréninkové kategorie bude vyhlášen dle ocenění trenérů právě jeden hráč, který si tuto cenu zaslouží nejvíce. Žádný sparťan by neměl chybět, třeba to bude právě on, kdo si toto ocenění odnese! Zároveň je toto utkání první možností připsat si 3 body na svou KARTU FANOUŠKA. Nezapomeňte proto 20. 9. v 17:00 startuje na Podvinném Mlýně souboj s mistry - sparťané se v tomto utkání střetnou s loňským mistrem Tatranem Střešovice. V přestávkách tohoto zápasu proběhne slavnostní vyhlašování „SPARŤANŮ SEZÓNY 2014/2015“ a po extraligovém utkání se v souboji s mistry postaví Tatranu Střešovice také juniorský tým ACEMA Sparta Praha. 

TĚŠÍME SE NA VÁS!