Holky, pojďte hrát za Spartu!

Acema Sparta Praha rozšiřuje svoji základnu – do nové sezóny 2015/2016 přihlásila kromě chlapeckých kategorií i některé dívčí kategorie!

Klubové zprávy | 30. listopad -1
Holky, pojďte hrát za Spartu!
„Na začátku sezóny 2014/2015 byl založen ženský sparťanský tým. V září loňského roku se na tréninku sešla skupina holek, která se navzájem téměř neznala. Po několika měsících společného trénování vznikl skvělý kolektiv, který si rozumí po herní i lidské stránce, což se pak ukázalo i ve výsledku premiérové sezóny ženského týmu Sparty. Zvládli jsme hned v naší 1. společné sezóně postoupit do vyšší ligy a od září nás tak čeká 2. liga žen,“ říká Bára Houšková (hráčka žen a zároveň trenérka juniorek). Po loňském úspěšném založení ženského sparťanského týmu se ženská složka Sparty rozrůstá o juniorky a starší žákyně. Jan Skála (trenér žen a juniorek) dodává: „Předpokladem rozšiřování ženské složky je, že v následující sezóně 2016/2017 přihlásíme zbývající dívčí kategorie. V budoucnu tedy budeme mít kompletní složení týmů od elévek po ženy.“


Pokud chceš hrát za dívčí týmy Sparty, tak neváhej a ozvi se na zeny@sparta-florbal.cz nebo na tel. čísle 723 830 398!  Ročníky 2001 - 2004 budou hrát za kategorii starších žákyň a částečně také budou trénovat s mladšími žáky, což jim pomůže rychle se zdokonalit ve florbalových dovednostech. Za juniorky mohou nastoupit ročníky 1997 – 2000 a čeká je celostátní juniorská soutěž, ve které se utkají s mnoha juniorskými týmy z celých Čech. Samozřejmě uvítáme i mladší hráčky, které mohou trénovat a hrát s chlapci našich sparťanských mládežnických týmu. Do již úspěšně fungujícího ženského týmu také rádi přivítáme nové tváře, které už věkem patří do ženských kategorií (1996 a starší).
Těšíme se na tebe!