Na Barrandově se bude sportovat i nadále!

Na začátku prázdnin máme dobrou zprávu pro všechny rodiče a děti, kteří trénují a hrají v barrandovské haly. Dnes jsme s majiteli haly – občanským sdružením SSK Future – podepsali smlouvu o nájmu haly na následujících pět let.

Klubové zprávy | 30. listopad -1
Na Barrandově se bude sportovat i nadále!

Je skvělé, že florbal, který k Barrandova neodmyslitelně patří již dlouhá léta, bude v zázemí školy ZŠ Chaplinovo náměstí pokračovat. Barrandovská hala se má v následujících týdnech přejít do majetku Městské části Praha 5 a stát se tak součástí nově vybudovaného sportovního areálu při ZŠ Barrandov na Chaplinově náměstí. Zázemí pro sportoviště v areálu má vzniknout v současné rozestavěné budově, která s halou sousedí. Jeho dostavba je také v plánech Prahy 5 a v budoucnu bude samozřejmě využíváno i dětmi, které v hale hrají.

 Bohužel, rekonstrukce areálu je kvůli procesním problémům v současné chvíli pozastavena a není pravděpodobné, že k dostavbě zázemí dojde do  začátku září, nicméně to nebrání tomu, abychom mohli halu od začátku nové sezóny využívat ve stejném režimu jako dosud, tj. s použitím šaten v základní škole. Zástupci radnice nás ujistili, že počítají s tím, že plánovaná dostavba zázemí nesmí ohrozit provoz v hale.

 Těžko se nyní odhaduje termín, ve kterém by mohlo k zprovoznění zázemí dojít, protože je závislé na vývoji situace na radnici Prahy 5, ale my jsme rádi, že i tak můžeme pokračovat v práci, kterou jsme na Barrandově před dvěma roky započali a věříme, že v budoucnu budeme moci na Barrandově fungovat v krásném sportovním areálu s veškerým komfortem, který k tomu patří.